ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Μαρία Ράλλη για το Δημοτικό Ωδείο Ναυπλίου: Με σεβασμό, συνέπεια και ευθύνη θέτουμε τον πήχη ακόμα υψηλότερα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:00:00 π.μ. | | | |
Μαρία Ράλλη για το Δημοτικό Ωδείο Ναυπλίου: Με σεβασμό, συνέπεια και ευθύνη θέτουμε τον πήχη ακόμα υψηλότερα
"Με απόλυτο σεβασμό στην ετών επιτυχημένη λειτουργία του Δημοτικού μας Ωδείου , προχωράμε με συνέπεια και ευθύνη.
Προσαρμόζοντας και νέα δεδομένα , θέτουμε τον πήχη ακόμα υψηλότερα.... Ευχαριστώ θερμά τους καθηγητές και το διοικητικό προσωπικό του Ωδείου μας για την εξαιρετική δουλειά και συνεργασία .

Η ανάπτυξη της μουσικής παιδείας και η ενεργή συμμετοχή του Ωδείου μας στα μουσικά δρώμενα της πόλης και του Δήμου γενικότερα , είναι ο κοινός στόχος όλων μας !" δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη με αφορμή την έναρξη χορωδίας του Ωδείου Ναυπλίου κάθε Δευτέρα στις 19:00 υπό τη διδασκαλία του κ. Γιάννη Νόνη. 
"Επίσης κάθε Τρίτη στις 17:00 στο χώρο του Ωδείου υπάρχει τμήμα Μουσικής προπαιδείας και απευθύνεται σε παιδιά με ηλικίες 4-6 ετών Υπεύθυνος διδασκαλίας : Γιάννης Νόνης. - Υπεύθυνη Διοικ. Γραμματέας: Μαρία Καμπίτση Τηλ:2752028229.

Τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και προφυλάξεις όπως μας επιβάλει το Υπουργείο προσθέσαμε και ανανεώσαμε τα ατομικά θρανία των μαθητών που παρακολουθούν τα θεωρητικά μαθήματα όπως και καινούργιες καρέκλες για την αίθουσα που παραχωρεί ο Δήμος στις χορωδίες μας στην οδό Καλαμάτας." συμπλήρωσε η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ