ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Θερμή υποδοχή της βοήθειας του Δήμου Ναυπλιέων προς του πληγέντες της Καρδίτσας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:18:00 μ.μ. | | |

Η βοήθεια του Δήμου Ναυπλιέων προς τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας στο νομό Καρδίτσας παραδόθηκε και έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής, αναγνωρίζοντας έτσι την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι σύλλογοι μας, οι φορείς, οι επιχειρηματίες  και όλοι οι δημότες μας μετά από το κάλεσμα του Δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου, έτσι ώστε να απαλυνθεί όσο το δυνατόν γίνεται ο πόνος αυτών των ανθρώπων.


Ο Αρμόδιος αντιδήμαρχος κος Παναγιώτης Λέντζος, ο οποίος και παρέδωσε το φορτίο αγάπης και αλληλεγγύης   προς τους συνανθρώπους μας , δήλωσε:

«Το αυθημερόν ταξίδι μας στο Μουζάκι Καρδίτσας άφησε σε όλους ένα πικρό αίσθημα  για τις εικόνες καταστροφής που αντικρίσαμε αλλά  συγχρόνως και ένα αίσθημα ικανοποίησης για την απόδειξη αλληλεγγύης στους συνανθρώπους που χτυπήθηκαν από την πρόσφατη κακοκαιρία. Τα συγχαρητήρια και τα ευχαριστώ καθώς και η θερμή  υποδοχή και φιλοξενία που μας πρόσφεραν οι κάτοικοι ανήκει σε όλους εσάς που στείλατε τη βοήθεια. Σας ευχαριστούμε από βάθος καρδιάς για την ανταπόκριση που δείξατε. Να έχει ο Θεός καλά εσάς και τις οικογένειές σας.»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ