ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Ευχαριστήριο στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών από το "Χαμόγελο του παιδιού"

Ευχαριστήριο στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών από το "Χαμόγελο του παιδιού"
Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά που για μία ακόμα φορά ανταποκριθήκατε θετικά στο αίτημά μας για παραχώρηση χώρου στην πλατεία του Αγίου Πέτρου για την πραγματοποίηση bazaar στις 31 Αυγούστου. 

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που μας στήριξαν, δημότες και επισκέπτες, αλλά και τους συνεργάτες και τους εργαζόμενους του Δήμου σας για τη ζεστή υποδοχή και την βοήθεια σε ό,τι χρειαστήκαμε. 

Η συμβολή και η άμεση ανταπόκρισή σας μας συγκινεί και μας προσφέρει τη δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας για το χαμόγελο κάθε παιδιού. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βασίζεται εξ ολοκλήρου στις δωρεές των ιδιωτών και επιχειρήσεων, στην ευγενική υποστήριξη φορέων και όλοι εσείς είστε αυτοί που καθιστάτε εφικτό το να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε παιδί. 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» δεν απευθύνεται σε κάποιους, δεν ανήκει σε λίγους. Απευθύνεται σε όλα τα παιδιά και ανήκει σε όλους αυτούς που μοιράζονται το ίδιο Όραμα και Αξίες: Φροντίδα, Αξιοπρέπεια και Ισότητα για κάθε παιδί στην χώρα μας. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανήκει και σε εσάς που συμμετέχετε ενεργά στην προσπάθεια κάθε παιδί να έχει όλα όσα δικαιούται. Χάρη σε όλους μας, από το 1995 έως σήμερα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναγνωρισμένο στην Ελλάδα και διεθνώς, στέκεται κάθε χρόνο δίπλα σε χιλιάδες παιδιά. 

Εξειδικευμένα δίπλα σε παιδιά θύματα Βίας, παιδιά που Εξαφανίζονται, παιδιά με προβλήματα Υγείας, παιδιά που ζουν σε συνθήκες Φτώχειας. 

Κάθε ένα παιδί είναι μοναδικό και η επιστημονική ομάδα του Οργανισμού, του παρέχει όλα όσα αυτό έχει ανάγκη, δίνοντας άμεσα λύσεις σε συνεργασία με κάθε αρμόδιο φορέα. 

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την συμμετοχή και την εμπιστοσύνη! «Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε» 

Με εκτίμηση, Κώστας Γιαννόπουλος Πρόεδρος Δ.Σ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ