ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Έρχονται διαδοχικές κακοκαιρίες με αρκετές βροχές - Πρόγνωση για την 28η Οκτωβρίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:45:00 π.μ. | | |
Έρχονται διαδοχικές κακοκαιρίες με αρκετές βροχές - Πρόγνωση για την 28η Οκτωβρίου
Γενικευμένα διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας δείχνουν τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία για την περίοδο από τις 25 έως και τις 31 Οκτωβρίου.

Από την Κυριακή αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά με βροχές και καταιγίδες, ενώ ακόμη πιο ισχυρό σύστημα φαίνεται να απασχολεί τη χώρα μας στο διήμερο 27-28 Οκτωβρίου με γενικευμένες βροχές και καταιγίδες και αρκετά μεγάλα ύψη βροχής.

Μπορείτε να δείτε καρέ - καρέ τι δείχνει το ευρωπαϊκό προγνωστικό καιρικό μοντέλο ECMWF για την εξέλιξη του καιρού στη χώρα μας και την κίνηση των βαρομετρικών συστημάτων και των φαινομένων (βροχές - καταιγίδες) στον ακόλουθο χάρτη.

Η πορεία των βαρομετρικών χαμηλών και των βροχοπτώσεων πάνω από την Ελλάδα, όπως καταγράφονται στο καιρικό προγνωστικό μοντέλο ECMWF

Η επιβεβαίωση από την ΕΜΥ

Τα διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας επιβεβαιώνει και η ΕΜΥ στο μακροπρόθεσμο δελτίο καιρού.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23-10-2020

Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται παροδικές νεφώσεις, με τοπικές βροχές στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24-10-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη τις πρωινές ώρες.
Αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν μετά το μεσημέρι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Τη νύχτα η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι στα νότια πελάγη θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα υπόλοιπα μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι έως 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο στα ανατολικά και νότια.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25-10-2020

Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια προβλέπονται νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες.
Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά αίθριος καιρός, βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι στα νότια θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Από αργά το απόγευμα στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά και βόρεια.

ΔΕΥΤΕΡΑ 26-10-2020

Στα δυτικά, τα βόρεια, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση στα ανατολικά από το απόγευμα.
Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο ανατολικό Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις 4 με
5 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές από δυτικές με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση στα βόρεια.

ΤΡΙΤΗ 27-10-2020


Στα δυτικά προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά αίθριος καιρός, βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ