ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Αρωγός ο Δήμος Ναυπλιέων στην επίλυση σοβαρών ζητημάτων που αντιμετωπίζει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου

Αρωγός ο Δήμος Ναυπλιέων στην επίλυση σοβαρών ζητημάτων που αντιμετωπίζει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου
Την Πέμπτη 22-10-2020 πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα συνάντηση αντιπροσωπείας του Προεδρείου της Ε.Υ.Π.Σ. Ν. Αργολίδας με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Κωστούρο Δημήτριο και τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Γαβρήλο, στο γραφείο Πολιτικής Προστασίας τον Δήμου Ναυπλιέων.

Στη συναντηση τέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου και τα Κλιμάκια της και σε όσα εξ αυτών άπτονται των αρμοδιοτήτων τον Δημάρχου θα είναι αρωγός στην επίλυσή τους

Συγκεκριμένα: 

1) Παραχώρηση τμήματος τον δημοτικού σχολείον Σταυροποδίου κατά την αντιπυρική περίοδο για τη στέγαση του πληρώματος του περιπολικού οχήματος που εκπέμπει στην περιοχή και καλύπτει τις ανάγκες πυρασφάλειας αυτής. 

2) Σε συνεργασία με τη Διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου κατασκευή χώρου (λυόμενο ή κιόσκι) για τις ολιγόλεπτες στάσεις κατά την περιπολία του πυροσβεστικού οχήματος που εκπέμπει στην ευρύτερη περιοχή της Δ.Κ. Μιδέας καθ' όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου. 

3) Μετά από συνεννόηση μαζί μας για τον ακριβή αριθμό και τις προδιαγραφές: χορήγηση ηλεκτρικών αντλιών, αδιάβροχων, και υψηλών υδατοπροστατευτικών υποδημάτων (γαλότσες) προκειμένου κατά τη διάρκεια πλημμυρικών φαινομένων να υπάρχει δυνατότητα από την Π.Y. Ναυπλίου περισσότερων συνεργείων άντλησης. 

Με τα ανωτέρω ο Δήμος Ναυπλιέων θα συμβάλλει τα μέγιστα στην επιχειρησιακή μας ετοιμότητα, και την επιτυχή εκπλήρωση της αποστολή μας - την προστασία της Ζωής και της Περιουσίας των πολιτών και τον Κράτους. 

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ

Ο ΠΡΟΕΛΡΟΣ  
ΛΑΦΑΤΖΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ