ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

"Βγήκε από τα ρούχα του" ο Μποτρίνι σε εστιατόριο στο Ναύπλιο - Δείτε ολόκληρη την εκπομπή (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:21:00 π.μ. | |
"Βγήκε από τα ρούχα του" ο Μποτρίνι σε εστιατόριο στο Ναύπλιο - Δείτε ολόκληρη την εκπομπή (βίντεο)
Για άλλη μια φορά ο Έκτορας Μποτρίνι βγήκε από τα ρούχα του με την κατάσταση που βρήκε σε εστιατόριο στο Ναύπλιο.

Η Στέλλα δήλωσε ότι έφτιαξε το μαγαζί της διότι όπως χαρακτηριστικά είπε «Δεν θέλω η κόρη μου να ξεσκατίζει γέρους και γριές μέχρι τα γεράματα» επειδή προτιμά τη Νοσηλευτική από την κουζίνα όπου τη θέλει η μητέρα της.

Η νεαρή Αργυρώ βλέπει την κουζίνα όμως σαν μπουντρούμι.

Τα προβλήματα βέβαια άρχισαν όταν ο Έκτορας παρήγγειλε τις σπεσιαλιτέ του μαγαζιού. Η Στέλλα αγχώθηκε και κατά συνέπεια άγχωσε και την κόρη της η οποία όταν ο Έκτορας παρήγγειλε καρμπονάρα -την οποία δήλωσε ότι φτιάχνει με δική του συνταγή- την πέταξε στα σκουπίδια και έφτιαξε άλλη.

Ο Έκτορας είχε την ευκαιρία για μια κουβέντα με την Αργυρώ την οποία έπιασε να μελετά Νοσηλευτική μέσα στην κουζίνα.

Η κοπέλα δήλωσε ότι η μητέρα της είναι εγωίστρια και ποντάρει στο γεγονός ότι η Αργυρώ δεν της λέει ποτέ όχι

Ο σεφ είχε την ευκαιρία να δει το εστιατόριο σε δράση και όπως ήταν φυσικό έζησε το απόλυτο χάος. Η Στέλλα δεν παραδεχόταν τα λάθη της, έκαψε την κόρη της και μάλιστα διαφωνούσε με τους πελάτες που της γύριζαν τα πιάτα πίσω καθώς ήταν κακομαγειρεμένα.

Μάλιστα ένα τυροπιτάρι κολυμπούσε στο λάδι και ο Έκτορας του έκανε το τεστ… λαδιού. «Υπάρχει τεστ κορωνοϊού, υπάρχει και το τεστ λαδιού» είπε.

Την επόμενη μέρα συγκάλεσε σύσκεψη αλλά βρήκε στο εστιατόριο μόνο την Αργυρώ και τη βοηθό της. Η μητέρα της είχε πάει κομμωτήριο και ο Έκτορας κυριολεκτικά τη μάζεψε από εκεί για να την πάει μαζί με το προσωπικό της στο σημείο συνάντησης.

Το ραντεβού τους ήταν εκρηκτικό. Η Στέλλα επέμενε ότι έχει πάρει 125 πεντάστερες κριτικές για το εστιατόριό της.

«Στ’ @ρχ@δι@ μου ειλικρινά. Χέστηκα αν έχεις καλές και το μαγαζί σου είναι άδειο. Θέα ωραία δεν έχεις, μαγαζί ωραίο δεν έχεις. Τα πιάτα τα έστελνες έξω σαν να τρώνε γουρούνια. Αυτός άργησε το πρωί. Ποιος τον ελέγχει; Η κοπελίτσα μπορεί να μη θέλει να κάνει τον εστιάτορα, δεν μπορούμε να της επιβάλλουμε να έρχεται» είπε στη Στέλλα.

Μετά τις παρεμβάσεις του Έκτορα, η πρώτη μέρα λειτουργίας του ανακαινισμένου μαγαζιού και του νέου μενού έδειξε για άλλη μια φορά τις αδυναμίες της Στέλλας, που προτιμούσε να τραγουδά το «Η πιο καλή γκαρσόνα είμαι εγώ» στους πελάτες παρά να ελέγχει αν γίνεται σωστά η δουλειά.

«Δεν είναι ώρα για κοινωνικοποίηση» είπε η κόρη της. «Έχει ξεσαλώσει» ακούγεται να λέει ο σεφ.

Στο τέλος βέβαια η Αργυρώ αποφάσισε ότι θα ασχοληθεί με τη Νοσηλευτική με τη μητέρα της να δείχνει ότι το σέβεται.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ