ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Επιστολή απάντηση του ΤΟΕΒ Τίρυνθας στην καταγγελία του Στέφανου Μαρινάκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:32:00 μ.μ. | | | |
Επιστολή απάντηση του ΤΟΕΒ Τίρυνθας στην καταγγελία του Στέφανου Μαρινάκη
Μετά την έκπληξη μας από την ανάγνωση της επιστολής-καταγγελίας του κ.Στέφανου Μαρινάκη,είμαστε υποχρεωμμένοι να αναφέρουμε ότι: 

 1) Δικαίωμα άρδευσης από τον Οργανισμό μας έχουν όλα τα τά μέλη μας πού ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους,προς τον Οργανισμό μας. Μέλη τα οποία δέν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους,η αρνούνται να κάνουν ρύθμιση οφειλών,η,κάνουν και δεν την τηρούν ,δεν έχουν δικαιώμα άρδευσης,όπως ομμόφωνα έχει αποφασίσει το Δ.Σ.,και έχει εγκρίνει η Γενική Συνέλευση. 

 2) Όσον αφορά τον χρόνο πού μεσολαβεί μεταξύ κάθε άρδευσης,σας πληροφορούμε ότι στο Ν.Ροεινό γινεται ΑΡΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΤΗΜΑΤΩΝ κάθε 8εως 9 ημέρες.Σημειώνουμε ότι αναγκαζόμαστε να κάνουμε ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ,επειδή τα ίδια τά μέλη μας δεν επιθυμούν (και δικαίως),να κάνουν συχνότερη άρδευση.

Επίσης πολλά από τά μέλη μας κάνουν χρήση των δικών τους γεωτρήσεων,και δεν επιθυμούν για δικούς τους λόγους, να κάνουν χρήση του δικτύου μας.Στήν Νέα Τίρυνθα το διάστημα πού μεσολαβεί μεταξύ τών αρδεύσεων,είναι περίπου 10 εως 12 ημέρες.Σπανίως ,και μόνο εξ αιτίας ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ( Βλάβη στις αντλίες,βλάβη στο δίκτυο τού αγωγού, κλπ) θα είναι το διάστημα αυτό μεγαλύτερο,μέχρι αποκατάστασης της όποιας βλάβης προκύψει. 

 3)Περικοπές στις ώρες άρδευσης πού δικαιούται κάθε μέλος ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ. Απορούμε για τήν κρίση και τά σχόλια του κ.Μαρινάκη,πως τά κάνει,πρίν πρώτα πληροφορηθεί τα προαναφερόμμενα από τον Οργανισμό μας.Έβγαλε συμπέρασμα και επιρρίπτει ευθύνες στον Οργανισμό μας στον ΓΟΕΒ και στην Περιφέρεια πρίν καν πληροφορηθεί πως είναι η πραγματικότητα. 

Καλούμε τον κ.Μαρινάκη να έλθει στο γραφείο του Οργανισμού μας να μας πει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ και ΟΧΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ σε ποια κτήματα αναφέρεται,να τα ελέγξουμε από κοινού εάν αυτά ανήκουν στον Οργανισμό μας,εάν οι ιδιοκτήτες των είναι μέλη μας και εάν έχουν δικαίωμα άρδευσης,και εάν ο κακής ποιότητας καρπός τους οφείλεται σε λειψή άρδευση.Εάν δεν το κάνει επιφυλασσόμεθα να ασκήσουμε κάθε έννομο δικαίωμα μας.

Για τον ΤΟΕΒ Ν.ΤΙΡΥΝΘΑΣ το Δ.Σ. του Οργανισμού
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ