ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

"Ανταρσία στο Μωριά": Κανένας ναζί σε δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:07:00 μ.μ. | |
Ανταρσία στο Μωριά: Κανένας ναζί σε δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια
Η ΧΑ είναι εγκληματική οργάνωση. Οι ναζί είναι εγκληματίες. Να οδηγηθούν τώρα στη φυλακή.
Η μέρα αυτή είναι αφιερωμένη στη μάνα που παλεύει για δικαίωση.

Στον κόσμο του αγώνα που δε σταμάτησε στιγμή. Στην ιστορική μνήμη των λαών που δεν ξεχνούν τι σημαίνει ναζισμός. Στους εργαζόμενους που σήμερα απέργησαν και γέμισαν τους δρόμους. Στη νεολαία, που δε σκύβει το κεφάλι, στους πρόσφυγες, στους μετανάστες και στους κατατρεγμένους. Σε αυτούς που θα συνεχίσουν μέχρι να σπάσει εντελώς το απόστημα του φασισμού και του ναζισμού. Σε όλους αυτούς ανήκει η σημερινή νίκη.

Δεν ανήκει σε αυτούς που ήθελαν την αθώωση των φασιστών, που χαρακτήριζαν τους ύμνους τους «οξείες πολιτικές εκφράσεις» και τις δολοφονίες «μεμονωμένα περιστατικά». Δεν ανήκει σε αυτούς που όταν τους λέγαμε ότι είναι ναζί μας έλεγαν πως είναι εθνικιστές, όταν τους λέγαμε ότι είναι φασίστες μας έλεγαν πως είναι πατριώτες, όταν τους λέγαμε πως είναι εγκληματίες μας έλεγαν ότι ήταν αθώοι. Η μέρα αυτή δεν ανήκει σε όλους αυτούς, κόμματα, ΜΜΕ, κυβέρνηση, δημάρχους, επώνυμους, που συμμετείχαν, στήριξαν, κουκούλωσαν, έδωσαν βήμα και νομιμοποίηση στην φασιστική δράση της εγκληματικής οργάνωσης.

Δεν ανήκει σε αυτούς που έπνιξαν στα χημικά και στα δακρυγόνα την μεγαλειώδη αντιφασιστική συγκέντρωση θεωρώντας εχθρό το λαό και όχι τους φασίστες.

Λέει ψέματα ο πρωθυπουργός πως το κόμμα του η ΝΔ ούτε στιγμή δεν συνέπλευσε με εκπροσώπους της εγκληματικής οργάνωσης αφού και σήμερα οι εκλεκτοί του δήμαρχοι Καλαμάτας, Μεσσήνης, Δυτικής Mάνης συνεργάζονται με το μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Κουκούτση, επικεφαλής της ακροδεξιάς δημοτικής παράταξης "Καλαμάτα-Πόλη ενωμένη", τοποθετώντας τον: πρόεδρο του Συνδέσμου Ύδρευσης Καλαματας Μεσσήνης Δυτικής Μάνης, μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ και μέλος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Καλαμάτας.

Να πάρουν θέση τώρα όλα τα ΔΣ των δήμων και να αποπέμψουν από οποιαδήποτε θέση κατέχει το μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Κουκούτση και φυσικά από το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας. Κανένας ναζί σε δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια.

Δεν είμαστε λοιπόν όλοι σήμερα ξαφνικά αντιφασίστες. Η σημερινή μέρα είναι μια μεγάλη νίκη του αληθινού τείχους που χτίσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια, του τείχους που κάθε μέρα θα συνεχίσουμε να χτίζουμε με τους αγώνες μας. Του τείχους των εργαζόμενων, της νεολαίας, όλου του λαού. Η σημερινή νίκη είναι μεγάλη αλλά όχι οριστική.

Ούτε στην Πελοπόννησο ούτε πουθενά, τσακίζουμε το φασισμό καθημερινά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ