ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Νάντια Αναστασίου: Το βλέμμα μας πρέπει να είναι στο μέλλον του τουρισμού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:44:00 π.μ. | | |
Νάντια Αναστασίου: Το βλέμμα μας πρέπει να είναι στο μέλλον του τουρισμού
Με μεγάλη μας χαρά υποδεχτήκαμε σήμερα στην πόλη μας τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Μάνο Κόνσολα. Ο δήμαρχός μας Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε στον Υφυπουργό τα περισσότερα θέματα που αφορούν τον Δήμο μας στον τομέα του Τουρισμού.

Ο Υφυπουργός απευθυνόμενος προς την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου εξήρε τις τοποθετήσεις του Δημάρχου μας λέγοντας οτι είναι από τις ελάχιστές φορές που κάποιος Δήμαρχος αναφέρεται στον μέλλον και για το τι θα γίνει στη συνέχεια.

Στην αίθουσα του Βουλευτικού ο Υφυπουργός Τουρισμού συζήτησε με φορείς του Τουρισμού ,με επιχειρηματίες που εμπλέκονται με τον Τουρισμό, επιμελητήριο κ.λ.π δείχνοντας την αγωνία των επαγγελματιών αλλά και την θετική διάθεση και επιμονή για να εργασθούν πάνω στον Τουρισμό ακόμα και με τα καινούργια δεδομένα.

Αφού κατατέθηκαν οι απόψεις όλων των εμπλεκομένων, ο Υφυπουργός άκουσε με μεγάλη προσοχή τους φορείς του Τουρισμού και δεσμεύθηκε ότι σύντομα θα επιστρέψει στην πόλη μας για να συζητήσουμε πλέον για τα πεπραγμένα. Τόνισε την ξεκάθαρη πρόθεση της Κυβέρνησης να στηρίξει τον κλάδο του Τουρισμού κάτι που μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Το βλέμμα μας πρέπει να είναι στο μέλλον και να ενισχύσουμε τον σχεδιασμό λύσεων για την καινούρια χρονιά με τι όποιες δυσκολίες προκύψουν λόγω της πανδημίας.

Νάντια Αναστασίου
Αντιδήμαρχος Τουρισμού
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ