ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Αντικατάσταση χλοοτάπητα και εγκατάσταση μεταλλικών κερκίδων στο γήπεδο Ζευγολατιού από την Περ. Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:25:00 μ.μ. | | |
Αντικατάσταση χλοοτάπητα και εγκατάσταση μεταλλικών κερκίδων στο γήπεδο Ζευγολατιού
Περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ έχει εξασφαλίσει ο δήμος Βέλου Βόχας σε χρηματοδοτήσεις για αθλητικές εγκαταστάσεις στο Ζευγολατιό και το Βέλο. Ο δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος ανακοίνωσε την χρηματοδότηση με 330 χιλιάδες από την Περιφέρεια για νέο χλοοτάπητα και μεταλλικές κερκίδες στο γήπεδο Ζευγολατιού, στα οποία θα γίνουν και νέα αποδυτήρια.

Ειδικότερα ο δήμαρχος αναφέρει:

"Μια ευχάριστη είδηση για το Ζευγολατιό και τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Ακολουθώντας την χρηματοδότηση με 600.000€ από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» του γηπέδου του Βέλου, μετά από διεκδικήσεις ο δήμος πέτυχε τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου με 330.000€ του γηπέδου του Ζευγολατιού για αντικατάσταση χλοοτάπητα και εγκατάσταση μεταλλικών κερκίδων 510 θέσεων. 

Παράλληλα, μετά από μεγάλες προσπάθειες να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά εμπόδια αυτη τη στιγμή βρίσκεται στο τελικό στάδιο για την κατασκευή των αποδυτηρίων του γηπέδου Ζευγολατιού ( χρηματοδότηση 100.000€ από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού).

Επίσης, τις επόμενες μέρες ολοκληρώνεται οι διαδικασίες του διαγωνισμού των αποδυτηρίων και της περίφραξης του γηπέδου Πουλίτσας από ιδίους πόρους του Δήμου.

"Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Αναστάσιο Γκιολή και τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού Πελ/σου Γιάννη Μαντζούνη για την άριστη συνεργασία" δήλωσε ο Δήμαρχος Ζευγολατιού Αννίβας Παπακυριάκος.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ