ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Υλικοτεχνική αναβάθμιση των εργαστηρίων Φυσικών Επιστημών και Πληροφορικής στο ΓΕΛ Ερμιόνης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:56:00 π.μ. | |
Υλικοτεχνική αναβάθμιση των εργαστηρίων Φυσικών Επιστημών και Πληροφορικής στο ΓΕΛ Ερμιόνης
Η προσπάθεια αναβάθμισης της υλικοτεχνικής υποδομής του ΓΕΛ Ερμιόνης συνεχίστηκε και στο εργαστήριο Πληροφορικής όπου τοποθετήθηκαν επτά καινούργιοι Η/Υ σε νέους σταθμούς εργασίας σε σύνολο εννέα σταθμών εργασίας καθώς και ένας καινούργιος φορητός Η/Υ που συνδέεται με τον βιντεοπροβολεα και εκτυπωτή που χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τους διδάσκοντες.

Και στα δυο εργαστήρια τοποθετήθηκαν καινούργιοι πίνακες διδασκαλίας. Ενώ στο εργαστήριο Φυσικών Επιστημών, οι προσπάθειες επικεντρώνονται τόσο στην επάρκεια οργάνων και υλικών για την υλοποίηση πειραμάτων και μετρήσεων, όσο και στη βελτίωση των συνθηκών (εκτυπωτής του εργαστηρίου και σκίαση του εργαστηρίου ώστε να μπορούν να γίνουν προβολές).

Θα πρέπει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στην επισκευή της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης και αντικατάσταση όλων των λαμπτήρων, εξωτερικών και εσωτερικών, του συγκροτήματος των σχολείων με οικολογικούς και φιλικούς προς το περιβάλλον, από τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ερμιονίδας, πράξη που εναρμονίζεται με τα μηνύματα προστασίας του περιβάλλοντος που θέλουμε να ενστερνιστούν οι μαθητές/-τριες μας ως πολίτες του μέλλοντος!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ