ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Αργολίδα: Στη "φάκα" της αστυνομίας η συμμορία που είχε ρημάξει αυτοκίνητα σε αρχαιολογικούς χώρους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:37:00 π.μ. | | |
Αργολίδα: Στη "φάκα" της αστυνομίας η συμμορία που είχε ρημάξει αυτοκίνητα σε αρχαιολογικούς χώρους
Τα οχήματα των επισκεπτών που ξεναγούνταν σε αρχαιολογικούς χώρους του Ναυπλίου, της Επιδαύρου, των Μυκηνών στην Αργολίδα «χτυπούσε»  οργανωμένη σπείρα διαρρηκτών, που διέπραξαν 24 κλοπές και απόπειρες μέσα στον τελευταίο μήνα!

Μετά την τελευταία κλοπή στις Μυκήνες την περασμένη Κυριακή, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Άργους- Μυκηνών ένας 30χρονος αλλοδαπός και ένας 63χρονος Έλληνας και προσήχθησαν στην Ασφάλεια Ναυπλίου που διενεργούσε έρευνες για τις επανειλημμένες διαρρήξεις αυτοκινήτων.

Μέχρι στιγμής, η προανάκριση έχει αποκαλύψει ότι οι συλληφθέντες μαζί με άγνωστους συνεργούς τους δρούσαν από τις 27 Σεπτεμβρίου στους αρχαιολογικούς χώρους, όπου διέπραξαν συνολικά 21 κλοπές και τρεις απόπειρες σε οχήματα, από τα οποία άρπαξαν μετρητά σε ευρώ και λίρες Αγγλίας, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και άλλα αντικείμενα, μέρος των όποιων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Σε βάρος των δυο ανδρών και των αναζητούμενων συνεργών τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, ενώ η έρευνα για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών συνεχίζεται.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ