ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Ευχαριστήρια επιστολή προς τη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου

Ευχαριστήρια επιστολή προς τη Νοσηλευτικό Μονάδα Ναυπλίου
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά, και δημοσίως, τον Διοικητή της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου κ. Θεόδωρο Βασιλόπουλο, το νοσηλευτικό προσωπικό, τους ιατρούς κ. Αντώνη Χατζόπουλο – τον κ. Τσεκρέκο …. – την κα Νέλα …., και ιδιαιτέρως, την κα Βώσσου Μαρίνα για την ιατρική φροντίδα που μου παρείχαν και για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν, στη δύσκολη και σε βάρος συγκυρία αντιμετώπισης του ιού Sars CoV 2 – λοίμωξης COVID 19.

Η τηλεφωνική επικοινωνία με την κα Βώσσου και τον κ. Χατζόπουλο ήταν ανοικτή όλο το 24ωρο επειδή η αντιμετώπιση της λοίμωξης COVID – 19 έγινε στην οικία μου.

Λόγω της επιθετικότητας του ιού, χρειάστηκε να μεταβώ στη Ν.Μ. Ναυπλίου 3 φορές για εξετάσεις και ιατρική συνδρομή. Και τις 3 φορές, το νοσηλευτικό προσωπικό και οι ιατροί, με αντιμετώπισαν – ενώ σίγουρα έπαιρναν και ένα ρίσκο να μολυνθούν και αυτοί – με γνώμονα την προσφορά της καλύτερης θεραπείας αντιμετώπισης έναντι του φονικού ιού που πλήττει την ανθρωπότητα.

Σας ευχαριστώ θερμά και εύχομαι από καρδιάς, ο θεός, να σας δίνει υγεία & δύναμη να συνεχίσετε να προσφέρετε τις καλές υπηρεσίες σας στους ασθενείς συνανθρώπους μας και επιτυχίες στις ιατρικές προσπάθειες ίασης ασθενών.

Μερμίγκης Χρ. Παναγιώτης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ