ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου - Ερμιονίδας: Βαυκαλιζόμαστε με εκπτωτικές περιόδους, πράσινες, μπλε και άσπρες νύχτες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:06:00 μ.μ. | |
Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου - Ερμιονίδας: Βαυκαλιζόμαστε με εκπτωτικές περιόδους, πράσινες, μπλε και άσπρες νύχτες
Πάγια θέση του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου εδώ και πολλές δεκαετίες είναι ότι η εκάστοτε Κυβέρνηση οφείλει να διαθέτει έναν αυτόματο και αποτελεσματικό μηχανισμό επαναφοράς των τιμών, των αγαθών και υπηρεσιών σε τέτοιο επίπεδο που να εξυπηρετούνται πλήρως οι στοιχειώδεις ανάγκες και των φτωχότερων στρωμάτων του πληθυσμού, δηλαδή των ανέργων, των χαμηλοσυνταξιούχων και των χαμηλόμισθων.

Το να αφήνεται στους νόμους της αναρχούμενης αγοράς ο καθορισμός των τιμών, είναι μια δογματική πολιτική που έχει διαψευσθεί σ΄ όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.

Αντί λοιπόν να βαυκαλιζόμαστε με εκπτωτικές περιόδους και πράσινες, μπλε ή άσπρες νύχτες, για να δημιουργήσουμε ψευδεπίγραφη ατμόσφαιρα «ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ», καλό θα είναι να εφαρμόζουμε πολιτικές ανταπόκρισης των τιμών στο βιοτικό επίπεδο του λαού, που όλοι γνωρίζουν ότι τώρα βρίσκεται σε πολύ χαμηλό επίπεδο.

Αυτή είναι η πάγια πολιτική θέση του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου, για μια κοινωνική οικονομία της αγοράς που λειτουργεί επ΄ οφελεία της κοινωνίας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ - ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ







ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ