ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Sputnik-V: Πανίσχυρο το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού λένε οι Ρώσοι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:02:00 π.μ. | | |
Sputnik-V: Πανίσχυρο το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού λένε οι Ρώσοι
Εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Υγείας ανέφερε ότι μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο Sputnik-V, τα αντισώματα εμφανίζονται σε διαφορετικές συγκεντρώσεις, όπως και ότι στο 10% όσων έχουν συμμετάσχει στον εμβολιασμό παρουσιάζουν χαμηλό πυρετό.

Το να μολυνθεί κάποιος ή να μολύνει άλλους με κορωνοϊό, είναι αδύνατον μετά τον εμβολιασμό του, δήλωσε σήμερα η κύρια εμπειρογνώμων σε ζητήματα θεραπείας και γενικής ιατρικής πρακτικής του ρωσικού υπουργείου Υγείας Αξάνα Ντράπκινα, κατά την διάρκεια ομιλίας της στην online διάσκεψη με θέμα «Πανδημία 2020: προκλήσεις, αποφάσεις, συνέπειες».

«Πολύ συχνά ρωτούν για το αν έχει επιπτώσεις το εμβόλιο, για παράδειγμα, αν μπορεί να μολυνθεί κάποιος ή να μολύνει άλλους από την στιγμή που έχει κάνει το εμβόλιο …Φυσικά είναι αδύνατον κάτι τέτοιο» δήλωσε η Ντράπκινα.

Η ίδια ανέφερε ότι μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο Sputnik-V, τα αντισώματα εμφανίζονται σε διαφορετικές συγκεντρώσεις, όπως και ότι στο 10% όσων έχουν συμμετάσχει στον εμβολιασμό παρουσιάζουν χαμηλό πυρετό.ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ