ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες το τριήμερο 17 - 19 Νοέμβρη (πρόγνωση από την ΕΜΥ)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:25:00 μ.μ. | | |
Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες το τριήμερο 17 - 19 Νοέμβρη (πρόγνωση από την ΕΜΥ)
Τα προγνωστικά καιρικά μοντέλα συμφωνούν για τον ερχομό της κακοκαιρίας που θα έχει ιδιαίτερα έντονα φαινόμενα στη δυτική -κυρίως- Ελλάδα, αλλά θα επεκταθεί στις περισσότερες περιοχές την Τετάρτη 17 Νοέμβρη, ενώ -δυστυχώς- φαίνεται πως η Κρήτη θα δεχτεί εκ νέου σημαντικές βροχοπτώσεις.

Δείτε στον παρακάτω προγνωστικό χάρτη καταγραφής της κίνησης των φαινομένων, πώς θα εξελιχθεί η επερχόμενη κακοκαιρία στη χώρα μας:
Επιβεβαιώνει η ΕΜΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 14-11-2020

Στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με μικρής διάρκειας βροχές στα νησιά του Ιονίου. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα βορειοανατολικά θαλάσσια και παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά από το μεσημέρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 15-11-2020

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Στη Μακεδονία και τη Θράκη αρχικά λίγες νεφωσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα, από το μεσημέρι αραιή συννεφιά. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες, πρόσκαιρες τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο 5
με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 16-11-2020

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα νησιά του Ιονίου και την Πελοπόννησο. Στη βόρεια Ελλάδα παροδικές νεφώσεις και τις πρωινές ώρες τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στο Αιγαίο βόρειοι
βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΤΗ 17-11-2020

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες που από το μεσημέρι στα δυτικά θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα από διάφορες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές.


ΤΕΤΑΡΤΗ 18-11-2020

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες που πιθανώς στα νησιά του Ιονίου και τα ηπειρωτικά να είναι κατά διαστήματα ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ