ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Επετειακό διαδικτυακό αφιέρωμα για το Πολυτεχνείο από το 1ο Λύκειο Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:14:00 π.μ. | | |
Επετειακό διαδικτυακό αφιέρωμα για το Πολυτεχνείο από το 1ο Λύκειο Άργους
"Νέε, θυμήσου: δε γίνεσαι δούλος, όταν σε υποτάσσει μόνο αυτός που έχει την εξουσία – αλλά κι εκείνος που την πολεμάει".

"Όταν ακούς "τάξη", ανθρώπινο κρέας μυρίζει". 
Ο.Ελύτης

 Επετειακό διαδικτυακό αφιέρωμα για την ηρωική εξέγερση των φοιτητών του Πολυτεχνείου της Αθήνας το Νοέμβρη του 1973, πραγματοποίησε μέσω διαδικτύου χθες 17/11/2020 , το 1ο Γενικό Λύκειο Αργους Πριν από σαράντα επτά χρόνια, ο ξεσηκωμός και η αυτοθυσία της νεολαίας μας κλόνισε το δικτατορικό και φασιστικό καθεστώς κι άνοιξε το δρόμο για τη μεταπολίτευση και την επάνοδο της δημοκρατίας στη χώρα μας. 

Τιμώντας και μνημονεύοντας, λοιπόν, το ιστορικό αυτό γεγονός κι επισημαίνοντας τις σύγχρονες προεκτάσεις κι επιρροές του το 1ο Γενικό Λύκειο Άργους πραγματοποίησε ένα πολυειδές, συγκινητικό κι ολοκληρωμένο αφιέρωμα, διαδικτυακά στους μαθητές του, εφαρμόζοντας την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας. 

Πολλά συγχαρητήρια στην καθηγήτρια του σχολείου μας Πατούρα Κωνσταντίνα για το εξαιρετικό υλικό αλλά και στους καθηγητές του σχολείου ( Αποστολοπούλου Παπαντωνοπούλου Πανταζή Κουκουμανου Δημάκη Φίλη Γεωργοπούλου Δημητρίου Τερζόπουλο Πατούρα και Πραχαλη) για την αρτιότητα της παρουσίασης.

Λένα Παπαθανασίου
Διευθύντρια 1ου Λυκείου Άργους
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ