ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

΄Εκτακτο: Κρούσμα κορωνοϊού σε μαθητή του 3ου Δημοτικού Σχολείου στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:05:00 π.μ. | | | |

΄Εκτακτο: Κρούσμα κορωνοϊού σε μαθητή του 3ου Δημοτικού Σχολείου στο Άργος
Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίσθηκε χθες Δευτέρα σε θετικό κρούσμα κορωνοϊού μαθητή του τμήματος Δ1 του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους στην Αργολίδα.
 
Συμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το τμημα του σχολείου έχει αναστείλει την λειτουργία του, ενώ ο μικρός μαθητής που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Η αναστολή λειτουργία σύμφωνα με την απόφαση της Διευθύντριας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Κατερίνας Δουράνου  έχει ισχύ από σημερα Τρίτη 10-11-2020 μέχρι και τη Δευτέρα 23-11-2020.

Πριν από λόγο την είδηση επιβεβαίωσε με Δελτίο Τύπου και η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας στο οποίο αναφέρει

"ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΛΟΓΩ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ COVID-19

Ενημερώνουμε γονείς, κηδεμόνες και κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι με την υπ’ αριθ. πρ. 5733/ 10-11-2020 Απόφαση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, ύστερα από γνωμοδότηση του Προϊσταμένου της Δ/νσης Υγείας της οικείας Περιφερειακής Ενότητας, αναστέλλεται για δεκατέσσερις (14) ημέρες η λειτουργία του Δ1 Τμήματος του 3ου Δημοτικού Σχολείου του Δήμου Άργους- Μυκηνών λόγω κρούσματος COVID-19. Περαιτέρω οδηγίες θα δοθούν στις οικογένειες των μαθητών/τριών από τη Διεύθυνση του Σχολείου.

Με εκτίμηση,
Η Διευθύντρια Π.Ε. Αργολίδας
Αικατερίνη Δουράνου"


Ολόκληρη η απόφαση








ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ