ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Γιατί ο Δ. Καμπόσος μίλησε για αιτία πολέμου στο θέμα της Πελοπόννησος Α.Ε. (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:24:00 π.μ. | | |
Γιατί ο Δ. Καμπόσος μίλησε για αιτία πολέμου στο θέμα της Πελοπόννησος Α.Ε. (βίντεο)
Το απόγευμα της Δευτέρας 09/11 συνεδρίασε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου στην Αρκαδική πρωτεύουσα και στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την «Πελοπόννησος ΑΕ». 

Στο περιθώριο μάλιστα της συγκεκριμένης συνεδρίασης και συγκεκριμένα μετά το τέλος της, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου κ. Δημήτρης Καμπόσος, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, παίρνοντας θέση για το «φλέγον» θέμα της «Πελοπόννησος ΑΕ». Αναλυτικά στην τοποθέτησή του ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής: 

«Μιλάνε για λογιστικό έλλειμμα. Εμείς ήμασταν ωσεί παρόντες. Όταν ακούω ότι η ΠΕΔ πρέπει να συνεισφέρουν χρήματα, εμείς δεν έχουμε καμία συμμετοχή σε αυτό που λέτε έλλειμα, διότι δεν κάναμε καλή δουλειά και δεν είχαμε τη διοίκηση. Δεν θα βάλουμε χρήματα. Αν σκέπτεστε να μας πάρετε ποσοστά κι εκεί διαφωνούμε. Αν έχουν προβλήματα η νυν με την προηγούμενη περιφερειακή αρχή, να τα λύσουν μεταξύ τους. Εγώ λέω ότι είναι ένα τυπικό θέμα κι αν φτάσει στα δικαστήρια, να αποφασίσει Δικαιοσύνη. Εμείς συγκληθήκαμε διότι την Πέμπτη υπάρχει η γενική συνέλευση των μετόχων της αναπτυξιακής. 

Πήραμε την απόφαση να μην βάλουμε ούτε ένα ευρώ και να εκχωρήσουμε μετοχές. Προτείνουμε να πάρουν προνομοιούχες μετοχές, χωρίς ψήφο, αφού βάλουν όλα τα χρήματα. Να βάλει τα λεφτά η Περιφέρεια, διότι αυτά τα έχει δημιουργήσει. Να διατηρηθεί το 50-50%. Είπε και ο Περιφερειάρχης ότι δεν θέλει να αλλάξει η σύνθεση. Εμείς δεν διαπιστώσαμε κάποια παράνομη πράξη να γίνονται εκεί μέσα. 

Θέλω να είμαι απόλυτος και σαφέστατος. Ούτε νερό στο μύλο του ενός ρίχνω, ούτε στον μύλο του άλλου. Στην Πελοπόννησος ΑΕ μέχρι σήμερα εργασίες έκανε κατά 95% η Περιφέρεια. Οι δουλειές των προγραμματικών έγιναν και άρα δεν χρωστάει κανείς σε κανέναν. Η δική μου θέση δεν είναι ούτε υπέρ του ενός, ούτε υπέρ του άλλου. Εγώ αυτά είδα και αυτά λέω. Εγώ θεωρώ ότι δεν χάθηκαν χρήματα από το ταμείο. 

Είναι διοικητικό θέμα, κανείς δεν χρωστά σε κανέναν. Εμείς ως ΠΕΔ τι δουλειά έχουμε να δώσουμε τόσα λεφτά, τι είναι αυτά τα καλαμπούρια; Αν θέλουν να κάνουν κρυφά πράγματα, θα μας εκπαραθυρώσουν. Διότι εμείς διαφυλάξαμε να γίνουν τα έργα με την παρουσία μας. Ο ορκωτός λογιστής ήταν έξι χρόνια εκεί μέσα γιατί τα λέει τώρα; Μπορεί να μην του δώσαν χαρτιά, δεν ξέρω. Εμείς όμως δεν είχαμε τη διοίκηση. Το 50% μην το αγγίξει κανένας, διότι αν το πειράξει, είναι αιτία πολέμου, casus belli.»

Πηγή: drt915.gr

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ