ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου για την Black Friday: Η στήριξη της τοπικής μας οικονομίας είναι απαραίτητη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:27:00 μ.μ. | | |
Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου για την Black Friday: Η στήριξη της τοπικής μας οικονομίας είναι απαραίτητη
Όπως όλοι γνωρίζετε στις 27 Νοεμβρίου είναι η Μαύρη Παρασκευή (Black Friday), όπου υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ήταν μία γιορτή του εμπορίου . Η φετινή όμως είναι διαφορετική γιατί κατά κύριο λόγο είναι ηλεκτρονική, εξαιτίας των συνθηκών του lockdown με κλειστά καταστήματα.

Αν και έχουμε πάντα μια επιφύλαξη την οποία εκφράζουμε, βλέπουμε ότι η διάρκεια αυτής της ημέρας μεγαλώνει κάθε χρόνο και γίνεται Black Week ή Black month. Αυτό δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στη μικρομεσαία επιχείρηση και από την άλλη χάνεται και η έννοια της Black Friday και το θετικό αντίκτυπο που έχει στο εμπόριο.

Σαφώς αντιλαμβανόμαστε όλοι, ότι η πανδημία έχει επιταχύνει τη στροφή των καταναλωτών στο ηλεκτρονικό εμπόριο και έχει διευρύνει τη γκάμα των επιλογών όμως ο τζίρος των μικρομεσαίων καταστημάτων περιορίζεται ή μηδενίζεται καθώς δεν έχουν όλοι αναπτύξει το ηλεκτρονικό εμπόριο μέσω ενός e-shop , ιστοσελίδας ή μέσω social media , με αποτέλεσμα να είναι για πολύ λίγους.

Καλούμε λοιπόν το αγοραστικό κοινό να ενισχύσει και φέτος την τοπική κοινωνία του Ναυπλίου, της γειτονιάς του, που δραστηριοποιείται σε ηλεκτρονικές πωλήσεις, βρίσκοντας μεγάλες ευκαιρίες και προσφορές, ζωντανεύοντας και πάλι τη πόλη μέσω των αγορών τους , ώστε να δημιουργηθεί μία νότα αισιοδοξίας και ύπαρξης αυτών.

Η στήριξη της τοπικής μας οικονομίας είναι απαραίτητη για να ξεπεράσουμε την κρίση της πανδημίας και να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή, στηρίζοντας τις οικογένειες αυτής της πόλης με σκοπό να συνεχίσουμε να είμαστε ανοιχτά και να βρεθούμε σύντομα κοντά στους φίλους και πελάτες μας!


Εκ του ΔΣ

ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ