ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Χαμηλές θερμοκρασίες τη νύχτα στην Αργολίδα - Δείτε πόσο έπεσε ο υδράργυρος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:09:00 π.μ. | | |
Χαμηλές θερμοκρασίες τη νύχτα στην Αργολίδα - Δείτε πόσο έπεσε ο υδράργυρος
Κατακόρυφη ήταν η πτώση της θερμοκρασίας το βράδυ της Παρασκευής 27/11 στην Αργολίδα, με την θερμοκρασία να παραμένει χαμηλά και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 28/11.
Σύμφωνα με τον σταθμό της ΕΜΥ στην Πυργέλα Άργους η θερμοκρασία έπεσε μόλις στον 1 βαθμό πάνω από το μηδέν ενώ διατηρήθηκε και για αρκετές ώρες μέχρι το πρωί.
 
Τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες στην Αργολίδα η ορατότητα ήταν τοπικά περιορισμένη ενώ παγετός είναι πιθανόν να σχηματίστηκε σε ορεινές περιοχές του νομού 

Χαμηλές εξάλλου είναι οι θερμοκρασίες που επικρατούν το τελευταίο διάστημα σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα , όπως στη Δυτική Μακεδονία που έφτασε τους -8 , στην Ήπειρο τους -5, στη Θεσσαλία τους -3, στην Τρίπολη τους -4. 

Ο καιρός το επόμενο διάστημα

Βαρομετρικά χαμηλά που σε δεύτερη φάση, από την Τετάρτη και μέχρι και το επόμενο Σαββατοκύριακο, είναι εξαιρετικά πιθανό να φέρουν αρκετό νερό, αλλάζοντας τον καιρό και σε περιοχές που τελούν υπό καθεστώς ασφυκτικής ανομβρίας στην κεντρική και βόρεια χώρα.

Αρκετές περιοχές θα μπουν στο επίκεντρο της κακοκαιρίας που ξεκινά από την Κυριακή, με διαδοχικά βαρομετρικά που θα φέρουν αρκετές βροχοπτώσεις, ίσως και έντονες τοπικά.

Όσο για τη θερμοκρασία, από τη Δευτέρα ψυχρές αέριες μάζες χειμερινού τύπου θα εισβάλλουν στη χώρα μας, ρίχνοντας εντυπωσιακά τον υδράργυρο.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ