ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΚΑΦΕΣ - ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Δήμαρχος Ερμιονίδας: "Ε λοιπόν όχι κ. Τόκα, δεν πετάει ο γάιδαρος"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:53:00 μ.μ. | |
Δήμαρχος Ερμιονίδας: "Ε λοιπόν όχι κ. Τόκα, δεν πετάει ο γάιδαρος"
Λυπούμαστε πολύ, που ο κ. Τόκας συνεχίζει να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει αυτό που έχουν αντιληφθεί πλήρως όλοι οι Δημότες της Ερμιονίδας.

Το κόστος διαχείρισης των απορριμμάτων του Δήμου μας έπεσε από τα 110,00€ στα 95,00€ ανά τόνο, λόγω της λειτουργίας για πρώτη φορά του Δημοτικού ΣΜΑ Ερμιονίδας.

Εάν γινόταν πριν ανοικτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός, αυτός δεν θα είχε διαφορετικό αποτέλεσμα από τα 110,00€ ανά τόνο, τιμή την οποία πετύχαμε μετά από σκληρή διαπραγμάτευση με την μοναδική εταιρεία διαχείρισης απορριμμάτων που διέθετε αδειοδοτημένο χώρο μεταφόρτωσης στην Ερμιονίδα τα τελευταία 6 χρόνια.

Αυτή η εταιρεία λοιπόν, εκ των πραγμάτων και αναγκαστικά, ήταν η μόνη που μπορούσε να συμμετάσχει σε έναν ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό.

Ε λοιπόν όχι κ. Τόκα, ΔΕΝ πετάει ο γάιδαρος, όσον και αν επιμένετε εσείς για το αντίθετο, αφού από τα γραφόμενά σας συνάγεται ότι βρίσκεστε σε άλλο τόπο και σε άλλο χρόνο και σε άλλο Δημοτικό Συμβούλιο, όχι του Δήμου Ερμιονίδας, γιατί αυτά που λέτε δεν συμβαίνουν στην πραγματικότητα.

Ο Δήμαρχος
Γιάννης Γεωργόπουλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ