ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Συμβολικές δράσεις από Σωματεία της Αργολίδας για την πανελλαδική απεργία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:58:00 μ.μ. | | |
Συμβολικές δράσεις από Σωματεία της Αργολίδας για την πανελλαδική απεργία
Από το πρωί, πραγματοποιήθηκαν συμβολικές δράσεις ενόψει της σημερινής πανελλαδικής απεργίας, από το Συνδικάτο Γάλακτος-Τροφίμων-Ποτών Αργολίδας, όπου πραγματοποίησε παρέμβαση με πανό και υλικό, έξω από τις εγκαταστάσεις των ιχθυοκαλλιεργειών της ΣΕΛΟΝΤΑ στην Επίδαυρο. 
Αντίστοιχα, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας, με πικέτες και ανακοινώσεις έκαναν γνωστά τα απεργιακά αιτήματά στους εργαζόμενους και καταναλωτές του σ/μ «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ» στο Ναύπλιο, απαιτώντας προστασία της ζωής και της υγείας των εργαζομένων, ΝΑ ΜΗΝ καταργηθεί το 8ωρο, οι αμοιβές της υπερωρίας και η κυριακάτικη αργία. 
Τέλος, αντιπροσωπεία του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας, πραγματοποίησε συμβολική δράση στο Περιφερειακό ιατρείο της Αγίας Τριάδας του δήμου Ναυπλίου, κατέθεσαν ψήφισμα απαιτώντας ουσιαστικά μέτρα στήριξης του εισοδήματος τους, καθώς και προστασία της υγείας όλων των φτωχών αγροτών και των οικογενειών τους, με ενίσχυση του περιφερειακού ιατρείου και των νοσοκομείου της πόλης με μόνιμο και επαρκές προσωπικό. 

Με τις παραπάνω πρωτοβουλίες δράσης για την υπεράσπιση της υγείας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων και του φτωχού λαού, δόθηκε αγωνιστικό «παρών» στην ΑΠΕΡΓΙΑ. Η συκοφαντία και η τρομοκρατία δεν μπορούν να βάλουν στο «γύψο» τα συνδικάτα και το λαϊκό κίνημα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ