ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Rapid test για τους εργάτες γης της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:10:00 μ.μ. | |
Rapid test για τους εργάτες γης της Αργολίδα
800 τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊού (rapid test), που προμηθεύθηκε η Περιφέρεια Πελοποννήσου για τις ανάγκες ελέγχου των εργατών γης τρίτων χωρών παρέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος στη διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Άργους Μαρία Σαρίδη και την γιατρό της ΚΟΜΥ Αργολίδας Μαρίνα Βώσσου, σήμερα Πέμπτη 26 Νοεμβρίου.

“Οι χώροι όπου αυτήν την περίοδο δουλεύουν οι εργάτες γης αποτελούν επικίνδυνες δυνητικές εστίες διασποράς του κορωνοϊού” δήλωσε ο Γ. Μαλτέζος, επισημαίνοντας, για ακόμα μια φορά, ότι “θα βγούμε από αυτή την κρίση με την τήρηση των μέτρων και με τη συνεργασία όλων”.

"Η περιφέρεια Πελοποννήσου προμήθευσε σήμερα τις μονάδες υγείας με rapid test για τις ανάγκες ανίχνευσης του Covid 19 για το νομό Αργολίδας. Ο συντονισμός των δράσεων γίνεται με τις ομάδες ΚΟΜΥ και τα δύο νοσοκομεία. Είναι σημαντικό να επισημάνουμε για μια ακόμη φορά σε όσους απασχολούν εργάτες γης, την εγρήγορση τους σχετικά με τον έγκαιρα έλεγχο των ύποπτων ατόμων. Ευχαριστούμε και πάλι τον περιφερειάρχη κο Νικα και τους: αντιπεριφερειάρχη κο Μαλτεζο και τον κο Διαμαντόπουλο για την αμεσότητα και τη βοήθειά τους." τόνισε η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Αργολίδας κα Μαρία Σαρίδη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ