ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Αργολίδα: Άνδρας του Πολεμικού Ναυτικού έσωσε τη ζωή ακρωτηριασμένου οδηγού δικύκλου

Αργολίδα: Άνδρας του Πολεμικού Ναυτικού έσωσε τη ζωή ακρωτηριασμού οδηγού δικύκλουΠραγματικά ανατριχιαστικές ήταν οι στιγμές που έζησαν στην Αργολίδα διερχόμενοι οδηγοί το βράδυ της Παρασκευής 6 Νοεμβρίου στο σημείο όπου έγινε το τρομακτικό τροχαίο στη Νέα Εθνική οδό Ναυπλίου Μυκηνών στο ύψος του χωριού Μοναστηράκι του Δήμου Άργους Μυκηνών με τον ακρωτηριασμό ενός οδηγού δικύκλου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το τροχαίο, για το οποίο γράψαμε και χθες, με το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν δυο αλλοδαποί και ο ένας δυστυχώς ακρωτηριάστηκε στο πόδι, ηταν συνέπεια σύγκρουσης και  εγκατάλειψης από αυτοκίνητο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον αυτόπτη μάρτυρα Νικόλαο Δεμένεγα ο οποίος είναι στέλεχος του Πολεμικού Ναυτικού και βρέθηκε στο σημείο, τους δυο αλλοδαπούς τους χτύπησε διερχόμενος οδηγός αυτοκινήτου και τους εγκατέλειψε

Σύμφωνα με τον ίδιο ο οδηγός του ΙΧ που τους χτύπησε έφυγε και ευτυχώς ένα άλλο αυτοκίνητο τον κυνήγησε και τον σταμάτησε περνώντας και τα στοιχεία του.

Ο κύριος Δεμένεγας παρέμεινε στο σημείο και εφαρμόζοντας περίδεση με ένα σχοινί κατάφερε να σταματήσει την αιμορραγία στο ακρωτηριασμένο πόδι του άτυχου αλλοδαπού 35χρονών περίπου, μέχρι να έρθουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ και που σύμφωνα με το πλήρωμα σώθηκε και δεν πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία.

Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στον κύριο Δεμένεγα για την ψύχραιμη και αποφασιστική του κίνηση που τελικά έσωσε από σχεδόν βέβαιο θάνατο τον άτυχο αλλοδαπό.

Την ερευνά της όλης υπόθεσης του τροχαίο έχει αναλάβει το τμημα τροχαίας Άργους 

 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ