ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Ο Μητροπολίτης Αργολίδας συνεχίζει και εφέτος τις συνάξεις νέων στο Ναύπλιο και το Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:52:00 μ.μ. | | | |
Ο Μητροπολίτης Αργολίδας συνεχίζει και εφέτος τις συνάξεις νέων στο Ναύπλιο και το Άργος
Ανακοινώνεται ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος συνεχίζει και εφέτος τις συνάξεις νέων στο Ναύπλιο και στο Άργος ως ακολούθως:

Κάθε Σάββατο, στις 7:30 μ.μ., στο Κέντρο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως στο Ναύπλιο (Βασιλέως Κωνσταντίνου 33 και Ναυαρίνου), θα αρχίζει η συνάντηση με νέους μέχρι 40 ετών.

Επίσης, κάθε Κυριακή, στις 7:30 μ.μ., στο Κέντρο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως στο Άργος (Μακαρίου 2 και Νικηταρά-έναντι ΟΤΕ), θα αρχίζει η συνάντηση με νέους μέχρι 40 ετών.

Τονίζεται ότι και στα δύο Κέντρα Νεότητος τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας από την πανδημία.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νεκτάριος έχει ξεκινήσει και εφέτος τα Εσπερινά κηρύγματα στο Ναύπλιο και στο Άργος σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Από το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020 και κάθε Σάββατο, στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ναυπλίου, στις 5.30 το απόγευμα θα αρχίζει η ακολουθία του Εσπερινού και στη συνέχεια θα πραγματοποιείται το θείο κήρυγμα.

Επίσης, από την Κυριακή 18 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου Άργους, στις 5:30 το απόγευμα θα αρχίζει ο Εσπερινός και κατόπιν θα γίνεται το θείο κήρυγμα.

Τονίζεται ότι και στους δύο Ναούς τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας από την πανδημία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ