ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Παρέμβαση Ανδριανού για τις πολύ χαμηλές τιμές παραγωγού στο ελαιόλαδο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:00:00 π.μ. | | |
Παρέμβαση Ανδριανού για τις πολύ χαμηλές τιμές παραγωγού στο ελαιόλαδο
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα Αναφορά προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μ. Βορίδη με θέμα την ανάγκη αντιμετώπισης του προβλήματος των πολύ χαμηλών τιμών παραγωγού στο ελαιόλαδο που παρατηρούνται για δεύτερη συνεχή χρονιά, καθιστώντας ορατό τον κίνδυνο να καταστεί η ελαιοπαραγωγή ασύμφορη για τους καλλιεργητές, ιδιαίτερα μάλιστα εν μέσω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας.

Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

«Με την παρούσα Αναφορά, σας κοινοποιώ συνημμένως τη με αριθμό πρωτοκόλλου 10544/13-11-2020 επιστολή του Δημάρχου Ερμιονίδας με την οποία παρουσιάζεται το σοβαρότατο πρόβλημα της κατακόρυφης πρώτης της τιμής παραγωγού για το ελαιόλαδο, εξέλιξη που όπως επισημαίνεται στο κείμενο της επιστολής, δημιουργεί τον κίνδυνο η ελαιοκομία να καταστεί ασύμφορη για τον Έλληνα καλλιεργητή, γεγονός καταστροφικό για το εθνικό μας προϊόν.

Τούτων δοθέντων, σας καλώ να εξετάσετε τα διαλαμβανόμενα στην ως άνω επιστολή και να αναλάβετε τις προσήκουσες ενέργειες για την επίλυση του ζητήματος».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ