ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Αναχώρησαν για την Θεσσαλονίκη οι εθελόντριες νοσηλεύτριες από το Άργος (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:12:00 μ.μ. | | |

Αναχώρησαν για την Θεσσαλονίκη οι εθελόντριες νοσηλεύτριες από το Άργος (βίντεο)
Η Γεωργία, η Χριστίνα, η Άννα, η Αναστασία, η Μαρία- Αγγελική, και η Παναγιώτα, είναι οι νοσηλεύτριες από την Αργολίδα που αναχώρησαν εθελοντικά σήμερα Πέμπτη 19 Νοεμβρίου από το Νοσοκομείου του Άργους για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενισχύσουν τους συναδέλφους τους στο ΑΧΕΠΑ στην τιτάνια προσπάθεια ενάντια στην πανδημία που καταβάλλουν τις τελευταίες εβδομάδες.
Λίγες ώρες πριν το ταξίδι, ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος, βρέθηκε κοντά τους, συνομίλησε μαζί τους, τους συνεχάρη εκ μέρους όλου του κόσμου της Αργολίδας για την πράξη τους και τους ευχήθηκε καλή δύναμη, προσφέροντας τους και από ένα τριαντάφυλλο
Μέσω της αρχηγού της αποστολής Γεωργίας Λάμπου οι νοσηλεύτριες δήλωσαν ότι η αλληλεγγύη στους συναδέλφους της Θεσσαλονίκης , οι αυξημένες ανάγκες εκεί και η εθελοντική τους διάθεση τις οδήγησαν σε αυτή την προσφορά. Τις νοσηλεύτριες κατευόδωσε η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας κ Μαρία Σαρίδη και η προϊσταμένη της νοσηλευτικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου Άργους Σοφία Πετρουλά.
"Έξι Νοσηλεύτριες από το Νοσοκομείο Άργους έφυγαν με προορισμό τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ όπου πάνε να υπηρετήσουν ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ τον τομέα υγείας που χτυπιέται εκεί αγρίως από τον Covid-19.
Μόνο υπερήφανος μπορώ να αισθάνομαι γι’ αυτές τις νοσηλεύτριες που εθελοντικά βάζουν μπροστά και πάνω από όλα την υγεία των συνανθρώπων μας, και πάνε με αυταπάρνηση να τους υπηρετήσουν.
Εύχομαι σε όλες σας να προσέχετε και να γυρίσετε πίσω υγιείς" δήλωσε ο Δημαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ