ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Ανεξαρτητοποίηση Δημοτικών Συμβούλων από την παράταξη Πανοβράκου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:08:00 μ.μ. | | |
Ανεξαρτητοποίηση Δημοτικών Συμβούλων από την παράταξη Πανοβράκου
Προς
τον κ.Πρόεδρο του
Δημοτικού Συμβουλίου του
Δήμου Άργους-Μυκηνών

Κύριε Πρόεδρε,

Παρά την εμφανέστατη πλέον ανεπάρκεια της δημοτικής πλειοψηφίας να διοικήσει, να σχεδιάσει και να υλοποιήσει πολιτικές, ανεπάρκεια που έχει καταστήσει το Άργος πλήρως υποβαθμισμένο δήμο, και η αντιπολίτευση με κανένα τρόπο δεν εκπληρώνει τον ρόλο που της έχει ανατεθεί.

Όσον αφορά την παράταξη «Νέα Αρχή» στην οποία ανήκαμε μέχρι τώρα, με αποκλειστική ευθύνη του επικεφαλής της (του οποίου τις στοχεύσεις δεν γνωρίζουμε), ουδέποτε λειτούργησε ως παράταξη και περιορίστηκε σε σποραδικές θετικές παρεμβάσεις των εκλεγμένων συμβούλων της. Ως τέτοια έχει πάψει πλέον να υπάρχει.

Αποτελεί βαθειά μας πεποίθηση ότι είναι αδήριτη ανάγκη να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στη δημιουργία μιας νέας δημοτικής παράταξης η οποία θα συσπειρώσει όλους τους νέους ανθρώπους του Δήμου μας, θα υπερβεί τις αδυναμίες όλης της αντιπολίτευσης στο Δήμο Άργους-Μυκηνών και θα τερματίσει στη δεκαετή παρουσία της μετριότητας στη διοίκηση του.

Επειδή ο Δήμος μας διοικείται εδώ και δέκα χρόνια από ανθρώπους κατώτερους της ιστορίας του και των προοπτικών του και τα αποτελέσματα είναι πλέον οφθαλμοφανή.

Για τους λόγους αυτούς δηλώνουμε ότι διαχωρίζουμε τη θέση μας από τη δημοτική παράταξη «Νέα Αρχή».


Άργος, 20-11-2020

Με τιμή,

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Δήμου Άργους-Μυκηνών

Καρούζος Πέτρος
Λυκοσκούφης Ιωάννης
Κοντός Νικόλαος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ