ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας διοργανώνει Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας διοργανώνει Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής
Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών -Τοπική Διοίκηση Αργολίδας ,δίνει λόγο στην αισιοδοξία και διοργανώνει Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής.

Αναμφίβολα τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν στο νέο lockdown και στις επιπτώσεις στην καθημερινότητα μας .

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών - Τοπική Διοίκηση Αργολίδας δίνει λόγο στην αισιοδοξία και διοργανώνει Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής. 

Ολα τα παιδιά ή εγγόνια των μελών και φίλων της ένωσης. ηλικίας 6-12 ετών (γεννημένα από 1-1-2008 έως 31-12-2014) ‚μπορούν να συμμετάσχουν υπό την προϋπόθεση ότι ένας από τους δύο γονείς ή παππούδες ή κηδεμόνες, συναινεί για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό καθώς επίσης και για την έκθεση έργων και τη χορήγηση δικαιωμάτων στην Τοπική Διοίκηση Αργολίδας για χρήση στην κατασκευή ημερολογίων κ.λ.π. 

Κάθε παιδί πρέπει να ζωγραφίσει σε χαρτί μεγέθους Α4. 

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα εξής υλικά: Μολύβι, ακουαρέλες, τέμπερες, παστέ πετρελαίου, ξηρό παστέλ, μελάνια. Με την υποβολή του σχεδίου, οι γονείς ή παππούδες ή κηδεμόνες αποδέχονται αυτόματη όλους τούς παραπάνω όρους . 

Οι συμμετοχές πρέπει να υποβληθούν εντός των προθεσμιών του διαγωνισμού. Κάθε διαγωνιζόμενος Θα δικαιούται μόνο μία (1) συμμετοχή σε κάθε κατηγορία και το ίδιο άτομο δεν μπορεί να κερδίσει περισσότερες από μία φορά. 

Ο διαγωνισμός θα περιλαμβάνει ένα(1) νικητή από κάθε κατηγορία. 

Τα θέματα του διαγωνισμού είναι τη εξής: 

1.Χαρούμενα Χριστούγεννα 

2.Αστυνομία και παιδί 

3.Παιδιά του κόσμου 

 Έχοντας υπόψη ότι ζούμε στην ψηφιακή εποχή ,καθώς και το σημαντικό ρόλο πού έχουν τα βιβλία και ειδικότερη ότι προάγουν το πνεύμα και συντελούν στην πνευματική καλλιέργεια του ατόμου ,τα έπαθλα του διαγωνισμού για τους νικητές θα είναι: 

Μια (1) συλλογή λογοτεχνικών βιβλίων και ένα(1) σετ ζωγραφικής ακουαρέλας. 

Όλα τα παιδιά θα λάβουν αναμνηστικό πιστοποιητικό συμμετοχής.

Οι διαγωνιζόμενοι παρέχουν τη συγκατάθεσή και την εξουσιοδότησή τούς προς την Τοπική Διοίκηση Αργολίδας να δημοσιεύσει το διαγωνισμό και τα αποτελέσματα μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης ,έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων. 

Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από 20 Νοεμβρίου έως 10 Δεκεμβρίου 2020. 

Όλα τα έργα θα πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικά κάνοντας σάρωση και αποστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Με ταυτόχρονη αναγραφή στο emaίl ονοματεπώνυμου συμμετέχοντος ,ηλικία και ονοματεπώνυμο γονέα- παππού -κηδεμόνα (τηλέφωνο επικοινωνίας) . 

Servο per Amίkecο

Η Γενική Γραμματέας                   Ο Πρόεδρος
   ΒΕ'Ι'ΣΑΚΗ Σοφία           Αθανάσιος ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ