ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Ανάρπαστα πορτοκάλια και μπρόκολα στις λαϊκές αγορές (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:54:00 μ.μ. | | | |
Ανάρπαστα πορτοκάλια και μπρόκολα στις λαϊκές αγορές (βίντεο)
Η καραντίνα ήρθε και τα μπρόκολα και τα πορτοκάλια εξαφανίζονται. Με τον κορωνοϊό να κυριαρχεί στη σκέψη όλων, οι ευεργετικές ιδιότητες των φρούτων και των λαχανικών που «θωρακίζουν» τον οργανισμό, εκτινάσσουν τη ζήτησή τους στα ύψη.

Το μπρόκολο αν και είναι ένα από τα παρεξηγημένα λαχανικά, με τα παιδιά να δυσκολεύονται να το καταναλώσουν, είναι από τις πλούσιες τροφές σε βιταμίνες με τους διατροφολόγους να θεωρούν φυσικό φάρμακο.

Το πορτοκάλι από τα φρούτα έρχεται πρώτο στην προτίμηση του κόσμου εν μέσω καραντίνας, ωστόσο πλούσια σε βιταμίνη C είναι και άλλα εποχιακά φρούτα καθώς και ξηρή καρποί.

Αν και η βιταμίνη C που περιέχουν πορτοκάλια και μπρόκολα είναι η πιο δημοφιλής στον κόσμο για την θωράκιση του ανοσοποιητικού, ωστόσο σύμφωνα με μελέτες η βιταμίνη D, είναι αυτή που θεωρείται ασπίδα κατά του κορωνοϊού.

Με γάντια, μάσκες και όλα τα μέτρα προστασίας, ο κόσμος φαίνεται να προτιμάει λαϊκές για τις αγορές αφού συνδυάζει φρέσκα προϊόντα με φθηνότερες τιμές.

Η μαγειρική φαίνεται να είναι από τις αγαπημένες ασχολίες της καραντίνας, με το σπιτικό φαγητό να είναι πιο υγιεινό και να συμβάλει στην καλή φυσική κατάσταση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ