ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΚΚΕ Αργολίδας για την απώλεια του Βαγγέλη Καραγιάννη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:44:00 π.μ. | |
Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΚΚΕ Αργολίδας για την απώλεια του Βαγγέλη Καραγιάννη
Η Τομεακή Επιτροπή Αργολίδας του Κ.Κ.Ε. και το Τομεακό Συμβούλιο της Κ.Ν.Ε. αποχαιρετά σήμερα, με θλίψη αλλά και περηφάνια, ένα άξιο μέλος του, το σύντροφο Βαγγέλη Καραγιάννη, που έφυγε χθες απ’ τη ζωή, δίνοντας τη μάχη με την αρρώστια του, με λεβεντιά και αισιοδοξία.

Παιδί φτωχής αγροτικής οικογένειας από τον Σαμπαλί Καρδίτσας το σημερινό Φύλλο, μέλος μιας πολυμελούς οικογένειας με άλλα πέντε αδέλφια. Στα 12 του χρόνια έφυγε από το χωριό του ψάχνοντας για ένα μεροκάματο και πήγε στη Λάρισα όπου εκεί έκανε διάφορες δουλειές για να μπορέσει να επιβιώσει. Λίγο αργότερα πήγε στην Αθήνα όπου δούλεψε στην οικοδομή μέχρι και που συνταξιοδοτήθηκε.

Όσο ήταν στη Λάρισα, οργανώθηκε στη νεολαία των Λαμπράκηδων και το 1976 οργανώθηκε στο Κ.Κ.Ε. όπου διατέλεσε και στέλεχος του. Στη Αθήνα, ήταν μέλος του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, από τους πρωτοπόρους στην οργάνωση των οικοδόμων.

Το 1982 ήρθε στο Ναύπλιο μαζί με τη γυναίκα του Ελένη και τα παιδιά του.

Από τότε ήταν μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου και πρόεδρος του Σωματείου Οικοδομών Ναυπλίου.

Ο σύντροφος Βαγγέλης ήταν πρότυπο μαζικού και λαϊκού αγωνιστή, πρωτοπόρου συνδικαλιστή, υπερασπιζόμενος τη φτωχή εργατιά. Με τους αγώνες και τη στάση ζωής του, υπήρξε έμπνευση για τη νέα γενιά και όλη την εργατιά.

Ένας σπουδαίος σύντροφος, που με την πολύχρονη προσφορά του, το αλύγιστο χαρακτήρα του, τη συνέπεια και το ήθος του τίμησε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη γυναίκα του και συντρόφισσα Ελένη καθώς και στις δύο κόρες του και συντρόφισσες, Άννα και Ρούλα και στους λοιπούς συγγενείς του.

Θα μας λείψεις σύντροφε Βαγγέλη, καλό ταξίδι.

Η κηδεία του θα είναι πολιτική και θα τελεστεί στις 15:00, στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου.

Η οικογένεια αντί στεφάνων επιθυμεί την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ