ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Ομάδες Γυναικών Άργους και Ναυπλίου για την επέτειο του Πολυτεχνείου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:01:00 μ.μ. | | |
Ομάδες Γυναικών Άργους και Ναυπλίου για την επέτειο του Πολυτεχνείου
Τιμάμε και φέτος αγωνιστικά όπως και κάθε χρόνο την επέτειο του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ που αποτελεί σταθμό στην πάλη του λαού για ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ .

Τα συνθήματα αυτά είναι επίκαιρα όσο ποτέ άλλοτε σήμερα που ο λαός που

Δοκιμάζεται από την πανδημία η οποία αποκάλυψε τη γύμνια του συστήματος υγείας ,που αξιοποιήθηκε από την Κυβέρνηση να εντείνει τον αυταρχισμό και την καταστολή και να περάσει βάρβαρα αντεργατικά μέτρα.

Ξεπερνά κάθε όριο η υποκρισία τους όταν υποστηρίζουν ότι απαγορεύουν τον εορτασμό του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ για να προστατέψουν την υγεία του λαού, αυτοί που έκαναν την υγεία εμπόρευμα που όποιος δεν μπορεί να το αγοράσει αν αρρωστήσει είναι καταδικασμένος να πεθάνει.

Αυτοί που δεν έκαναν απολύτως τίποτα και εν μέσω πανδημίας για να θωρακίσουν το σύστημα υγείας και δεν ίδρωσε το αυτί τους στις φωνές, τις εκκλήσεις και τις διεκδικήσεις των Νοσοκομειακών γιατρών για μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας.

Αυτοί που μετέτρεψαν τη χώρα σ ένα απέραντο αμερικανοΝΑΤΟικό στρατόπεδο με βάσεις σε όλη την επικράτεια δίνοντας σε αμερικανικά μονοπώλια υποδομές όπως ναυπηγεία και λιμάνια με ότι αυτό συνεπάγεται για το λαό μας.

Αυτοί που παρέδωσαν τα πάντα στους ιδιώτες για εκμετάλλευση και κέρδος και φόρτωσαν όλα τα βάρη στις πλάτες του λαού και του ρήμαξαν τη ζωή με μια σειρά μέτρων που ψήφισαν.

Αυτοί που από χρόνια είχαν στα συρτάρια τους τα σχέδια για ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ και βρήκαν την ευκαιρία με πρόφαση την πανδημία να τα πραγματοποιήσουν.

Αγωνιζόμαστε λοιπόν ενάντια σ αυτή την πολιτική που τσακίζει τις ζωές μας και διεκδικούμε αυτά που απαιτούν οι σύγχρονες ανάγκες μας

Καλούμε όλες τις γυναίκες του καθημερινού μόχθου να συνεχίσουμε να και να εντείνουμε αυτό τον αγώνα γιατί είναι ο μόνος δρόμος ν αλλάξουμε τη ζωή μας.

Τιμάμε την επέτειο του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ με τη συμμετοχή στον αντιιμπεριαλιστικό εορτασμό παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας στις ειδικές συνθήκες της πανδημίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ