ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Άλκηστις Παπαδημητρίου: Fake news τα πανό σε Μπούρτζι και Παλαμήδι (ηχητικό)

Άλκηστις Παπαδημητρίου: Fake news τα πανό σε Μπούρτζι και Παλαμήδι (ηχητικό)
Με δηλώσεις της η Προϊσταμένη της Εφορίας Αρχαιοτήτων Αργολίδας Άλκηστις Παπαδημητρίου, ξεκαθαρίζει πως οι φωτογραφίες και η είδηση που έσπευσαν να αναπαράγουν διάφορα site και στην Αργολίδα, με τα πανό σε Μπούρτζι και Παλαμήδι ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου, είναι ξεκάθαρα ψευδείς ειδήσεις.

Μεταξύ άλλων η κηρία Παπαδημητρίου ανέφερε:

"Είναι προφανές ότι αυτές οι ειδήσεις είναι ψεύτικες και ότι το δημοσίευμα, η φωτογραφία είναι προϊόν επεξεργασίας photoshop, διότι κανένας άνθρωπος ούτε εμείς ούτε και κανένας άλλος στο Ναύπλιο δεν είδε αυτά τα πανό και μετά την αναστάτωση που δημιουργήθηκε στο διαδίκτυο εμείς που πήγαμε και είδαμε δεν διαπιστώσαμε να υπάρχει κάποιο ίχνος.

Ειδικά στο Μπούρτζι αυτό θα ήταν μία τεράστια επιχείρηση, διότι δεν μπορεί κάποιος να αναρτήσει δυο τεράστια πανό βάρους περίπου 30 κιλών το καθένα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να ανέβει κανείς, να τα ρίξει, να τα φωτογραφίσει, να τα μαζέψει και να φύγει, με δική του βάρκα, αυτά τα πράγματα δεν γίνονται έτσι.

Δεν ξέρω τι εξυπηρετούν αυτά τα πράγματα, πάντως ένα πράγμα κάνουν, δεν στηρίζουν τα μνημεία μας και δεν υποστηρίζουν τις προσπάθειες που κάνει το υπουργείο Πολιτισμού. Ας διαλέξει κανείς έναν άλλο τρόπο και ένα άλλο μέρος να κάνει  αυτή την άσκηση των δικαιωμάτων του και την προβολή των πεποιθήσεών του, ας αφήσει όμως τα μνημεία της Αργολίδας και της Ελλάδας ήσυχα.

Τους πρόδωσε η σημαία διότι ο καιρός (σσ.17 Νοεμβρίου) ήταν βοριάς και η σημαία κοιτάζει κατά την αντίθετη κατεύθυνση στη συγκεκριμένη φωτογραφία."

Ακούστε τι είπε η κυρία Παπαδημητρίου για το θέμα παρακάτω:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ