ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Lockdown: Μηδενική κίνηση στο Άργος - Αγωνία στον επιχειρηματικό κόσμο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:09:00 μ.μ. | | |
Lockdown: Μηδενική κίνηση στο Άργος - Αγωνία στον επιχειρηματικό κόσμοΜε... νεκρή πόλη μοιάζει το Άργος κατά την διάρκεια του 2ου lockdown και της εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων.

Στο κέντρο του Άργους αργά το απόγευμα της Παρασκευής 20 Νοεμβρίου υπήρχε ελάχιστη κίνηση από τους πολίτες και η κίνηση στους δρόμους της πόλης ήταν σχεδόν μηδενική.
Όλα τα καταστήματα έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους, όπως προβλέπεται από το Lockdown, ενώ τα καταστήματα εστίασης εξυπηρετούν μόνο από τις υπηρεσίες take away και delivery.
Η πλειοψηφία των πολιτών που κινούνται στο Άργος φορά μάσκα, ενώ προβληματισμός και αγωνία επικρατεί στους ανθρώπους της αγοράς για το τι μέλλει γενέσθαι στην συνέχεια, καθώς όπως όλα δείχνουν το lockdown δεν θα αρθεί την 1η Δεκεμβρίου, όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί από την κυβέρνηση.
Πρόθεση πάντως του Δήμου είναι ο στολισμός της πόλης να πραγματοποιηθεί και να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες ώστε η πόλη να αποκτήσει τον γιορτινό της χαρακτήρα τονώνοντας την ψυχολογία των κατοίκων.  

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ