ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

«Το Λύκειον των Ελληνίδων στην Αργολίδα: 50 χρόνια Λυκείου των Ελληνίδων Άργους (1965-2015)»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:28:00 π.μ. | | |
«Το Λύκειον των Ελληνίδων στην Αργολίδα: 50 χρόνια Λυκείου των Ελληνίδων Άργους (1965-2015)»
Το 2015 το Λύκειον των Ελληνίδων Άργους συμπλήρωσε 50 χρόνια διαρκούς δημιουργικής παρουσίας στα πολιτιστικά, κοινωνικά και καλλιτεχνικά δρώμενα του τόπου μας. Η επέτειος αυτή σφραγίστηκε με την έκδοση του βιβλίου με τίτλο: «Το Λύκειον των Ελληνίδων στην Αργολίδα: 50 χρόνια Λυκείου των Ελληνίδων Άργους (1965-2015) από τον κοινωνιολόγο, ερευνητή και συγγραφέα κ. Γεώργιο Κόνδη. 

Το Λύκειον των Ελληνίδων Άργους σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας κατόρθωσε να πραγματοποιήσει ένα όνειρο ετών: να συγκεντρώσει αρκετό αρχειακό υλικό , να παρουσιάσει ένα κομμάτι από τις δράσεις που το χαρακτηρίζουν και να τεκμηριώσει ακόμα περισσότερο τη θέση του στα πολιτιστικά δρώμενα της Αργολίδας.

Το βιβλίο αφιερώνεται πρωτίστως στη μνήμη της πρωτοπόρου και ιδρύτριας του Λυκείου των Ελληνίδων Άργους Μάρθας Κονομάρα, σε όλα τα μέλη των ΔΣ και σε όλες τις Αργείες τους Αργείους που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια από το Λύκειο των Ελληνίδων.

Ένα βιβλίο που δεν πρέπει να λείπει από καμιά βιβλιοθήκη, μια πρόταση για δώρο αυτά τα Χριστούγεννα της περισυλλογής και του περιορισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες μπορείτε ν’ απευθύνεστε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: lykellargos@yahoo.com ,στη σελίδα μας στο Facebook: ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ και στο τηλέφωνο: 6944479639
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ