ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

"8 Λέξεις": Από σήμερα προβάλλονται τα επεισόδια που γυρίστηκαν στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:40:00 μ.μ. | |
"8 Λέξεις": Από σήμερα προβάλλονται τα επεισόδια που γυρίστηκαν στο Ναύπλιο (βίντεο)
Οι Θεοχάρης Ιωαννίδης και Άννα Μπεζάν στις αρχές Οκτωβρίου βρέθηκαν στη μαγευτική πόλη της Πελοποννήσου και, με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αντρέα Γεωργίου, πραγματοποίησαν γυρίσματα για της ανάγκες της σειράς. 

Η αφορμή; Σύμφωνα με το σενάριο, ο Αιμίλιος και η Ελισάβετ ξεκλέβουν ένα διήμερο και πηγαίνουν να ζήσουν τον παράνομο έρωτά τους στη γραφική πόλη, μακριά από όλους. Αυτά τα γυρίσματα, θα έχουμε την ευκαιρία να τα δούμε από σήμερα και για τις επόμενες μέρες.

Οι «8 Λέξεις», η αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΪ, που μεταδίδεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21.00, μας μεταφέρουν στο πανέμορφο Ναύπλιο. 
Τι άλλο θα δούμε σήμερα, Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 111

Η Αλίκη εξηγεί στον Έκτορα τον λόγο που απέρριψε την πρόταση γάμου που της έκανε και το ζευγάρι δείχνει να αφήνει αυτό το γεγονός πίσω του. Η Μάγδα δείχνει πολύ αγχωμένη με τις απειλές της Ελεονώρας, ο Αιμίλιος όμως την καθησυχάζει και της λέει ότι πρόκειται για μπλόφα. Ο Σίμος "λυγίζει" και πάει πάλι στο καζίνο, αυτή τη φορά όμως η τύχη δεν είναι με το μέρος του και χάνει τα πάντα. Η Αλίκη αρχίζει να "ξεπορτίζει" και ο Έκτορας ζηλεύει για πρώτη φορά. Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να κάνει την Κατερίνα να βγάλει τα μαύρα ρούχα και πάει στο ατελιέ της Σμαράγδας. Ο Σίμος είναι σε απελπιστική κατάσταση και ζητάει δανεικά από τον Αιμίλιο. Η Μάγδα κάνει μια νύξη στον Αιμίλιο και το ζευγάρι λέει ότι θα δοκιμάσει και πάλι να κάνει παιδί. Η Βικτώρια δείχνει μεγάλη συμπάθεια προς τον συνεργάτη της, τον Τζόναθαν, γεγονός που κάνει τον Μιχαήλ να ζηλέψει. Η Έλλη χάνει το ημερολόγιό της και παράλληλα ο Οδυσσέας μαθαίνει ότι ο άντρας που κατηγόρησε άδικα… αποφυλακίστηκε. 
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 112

Η Ολυμπία ενημερώνει τον Σίμο για την ηχογράφηση που αντέγραψε από το κινητό του Νικηφόρου κι εκείνος της ζητάει να κρατήσει το στόμα της κλειστό μέχρι να γυρίσει η Εύα από το Λονδίνο. Ο Οδυσσέας απολογείται στον άντρα που έμπλεξε άθελά του στην ιστορία με τον φόνο. Η Ηλιάνα ζητάει από τον Αλέκο να προσπαθήσουν πάλι να κάνουν παιδί, αλλά εκείνος της ξεκαθαρίζει πως ο γάμος τους θα είναι πια λευκός. Η Βικτώρια συνειδητοποιεί πως δεν θα μπορέσει να αποφύγει τη δικαστική διαμάχη με τον Άκη και τον Δημήτρη κι ετοιμάζεται να φύγει για Λονδίνο. Ο Έκτορας αποφασίζει να ψάξει σε βάθος για τους συνεργάτες του Αιμίλιου από την εποχή που πήρε το βραβείο δημοσιογραφίας. Η Ηλιάνα ανάβει φωτιά στον Άκη όταν του εκμυστηρεύεται την υποψία της πως η Αποστολία είναι μάλλον ερωτευμένη.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ