ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Στην βουλή από τον Γ. Ανδριανό ο αποκλεισμός του Ναυπλίου από το Εξοικονομώ-Αυτονομώ λόγω διακοπής ρεύματος

Στην βουλή από τον Γ. Ανδριανό ο αποκλεισμός του Ναυπλίου από το Εξοικονομώ-Αυτονομώ λόγω διακοπής ρεύματος
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κ. Χατζηδάκη με θέμα την ανάγκη άμεσης διόρθωσης του αποκλεισμού της πόλης του Ναυπλίου από το πρόγραμμα Εξοικονομώ-Αυτονομώ λόγω διακοπής ρεύματος.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Σύμφωνα με ενημέρωση που είχα και σχετικά δημοσιεύματα των τοπικών μέσων, λόγω της μεγάλης διακοπής ρεύματος στο Ναύπλιο το πρωί της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου, πάρα πολλοί κάτοικοι της πόλης δικαιούχοι συμμετοχής στο πρόγραμμα Εξοικονομώ-Αυτονομώ δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την αίτησή τους με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός της διαδικασίας. Συγκεκριμένα, η ηλεκτρονική πλατφόρμα άνοιξε στις 10 το πρωί και οι διαθέσιμοι πόροι, ύψους 44,8 εκ. ευρώ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου εξαντλήθηκαν τάχιστα, καθώς η πλατφόρμα έκλεισε στις 10:48.

Δεδομένου του ότι οι κάτοικοι του Ναυπλίου χωρίς δική τους υπαιτιότητα ουσιαστικά αποκλείστηκαν από το πρόγραμμα, καθίσταται επιτακτική η άμεση διόρθωση της αδικίας αυτής.

Κατόπιν αυτών,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

1. Τι ενέργειες προτίθεται να αναλάβει για την άμεση διόρθωση του άδικου αποκλεισμού του Ναυπλίου από το πρόγραμμα Εξοικονομώ-Αυτονομώ λόγω της σημερινής μεγάλης διακοπής ρεύματος στην πόλη».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ