ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Ευχαριστίες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από αθλητικά σωματεία της Κορινθίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:28:00 μ.μ. | | |
Ευχαριστίες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από αθλητικά σωματεία της Κορινθίας
Ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου, σχετικά με την απόφαση κάλυψης εκ μέρους της των μετακινήσεων των αθλητικών συλλόγων που αγωνίζονται σε εθνικές κατηγορίες, απευθύνουν με σχετικές ανακοινώσεις τους ο Αθλητικός Όμιλος “Ποσειδών”Λουτρακίου και το Αθλητικό Σωματείο Πετοσφαίρισης Κορίνθου.

Συγκεκριμένα, ο “Ποσειδών” εκφράζει ευχαριστίες προς τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τάσο Γκιολή, τον αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γιάννη Μαντζούνη -αλλά και προς “το σύνολο των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου”- για την “απόφαση κάλυψης των εξόδων μετακίνησης των ομάδων χειροσφαίρισης (Α2 Εθνική Ανδρών), πετοσφαίρισης (Β΄ Εθνική Γυναικών), και καλαθοσφαίρισης (Γ΄ Εθνική Ανδρών) του σωματείου”.

Από την πλευρά του, το Αθλητικό Σωματείο Πετοσφαίρισης Κορίνθου ευχαριστεί στην ανακοίνωσή του τον περιφερειάρχη Π. Νίκα και τους αντιπεριφερειάρχες Τ. Γκιολή και Γ. Μαντζούνη οι οποίοι -όπως αναφέρει χαρακτηριστικά- “απέδειξαν με τις ενέργειές τους ότι στηρίζουν, στο μέτρο του δυνατού, τον αγνό ερασιτεχνικό αθλητισμό, παρά την αντίξοη χρονική συγκυρία και ενάντια στην αχρείαστη, άδικη και σίγουρα ζημιογόνο αναστολή που αυτός τέθηκε”
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ