ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Ευχαριστήριο προς τον Ι. Μαλτέζο από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:38:00 π.μ. | |
Ευχαριστήριο στον Αντιπεριφερειάρχη από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον κ. Μαλτέζο Ιωάννη Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας και την κ. Κακαράτζα Μαρία, Τμηματάρχη του τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας. 

Γνωρίζοντας την αναγκαιότητα της συνεχούς εκπαίδευσης του σκύλου Έρευνας ΔΙΑ της Ε.Ο.Δ. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ενεργήσατε ώστε να δοθεί άδεια μετακίνησης στον Χειριστή - Υπεύθυνο του Τμήματος κ. Δουμένη Ιερόθεο και σε ακόμα δύο βοηθούς που θα συμβάλουν στην εκπαίδευση. 

Αναγνωρίσατε από την αρχή την ανάγκη της συνεχούς εκπαίδευσης του ΔΙΑ, έτσι ώστε να προετοιμάζεται ώστε να παραστεί όπου υπάρχει ανάγκη, χωρίς να μένουν κενά στην εκπαίδευση του! Άλλωστε οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να υπάρξει ανάγκη έρευνας. 

Ευχαριστούμε πολύ που είστε δίπλα μας και σε αυτή την δράση μας. Δηλώνουμε ότι θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας, οι αποστάσεις και η χρήση μάσκας καθώς οι απαραίτητες μετακινήσεις θα γίνονται με ξεχωριστά οχήματα! 

Μένουμε ασφαλείς συνεχίζοντας το δύσκολο έργο μας για την ετοιμότητα του ΔΙΑ, όταν κριθεί αναγκαία η συνεισφορά στον συνάνθρωπο!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ