ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Σοκαρισμένο το Ναύπλιο από την πτώση της ηλικιωμένης από το μπαλκόνι που κατέρρευσε (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:25:00 μ.μ. | | | | |
Σοκαρισμένο το Ναύπλιο από την πτώση της ηλικιωμένης από το μπαλκόνι που κατέρρευσε (βίντεο)
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ναυπλίου από την παρολίγον τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην παλιά πόλη το απόγευμα του Σαββάτου 19 Δεκεμβρίου με την κατάρρευση του ξύλινου μπαλκονιού και τον τραυματισμό της ηλικιωμένης που εκεινη την ώρα άπλωνε τα ρούχα.

Η άτυχη Α.Κ. σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως πίσω από το ιερό του Ναού Γενεσίου της Θεοτόκου στο παλιό Ναυπλιο, απλώνοντας ρούχα και ξαφνικά το ξύλινο δάπεδο του μπαλκονιού που είχε εμφανώς φθαρεί από την υγρασία κατέρρευσε με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη να πέσει από ύψος περίπου 10 μέτρων. 

Η γυναίκα ηταν κατά κάποιον τρόπο τυχερή καθώς η τέντα του καταστήματος κάτω από το μπαλκόνι της ηταν μισάνοιχτη και την έσωσε από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό της.

Η ηλικιωμένη κατέληξε στο οδόστρωμα σοκαρισμένη και τραυματισμένη, ενώ διασώστης εθελοντής που βρέθηκε τυχαία στο σημείο της πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες.

Η τραυματίας μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αργολίδας που νοσηλευεται εχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Το περιστατικό έρχεται να καταδείξει την ανάγκη ελέγχων από τους ιδιοκτήτες και τις αρμόδιες αρχές για τους κινδύνους που ελλοχεύουν σε πολλά παραδοσιακά κτήρια της πόλης, ενώ για οικονομικούς λόγους πολλοί ιδιοκτήτες τα αφήνουν στο.. έλεος του Θεού.
Να τονίσουμε πως για το περιστατικό έχει επιληφθεί η αστυνομία που με σχετική έρευνα συντάσσει έκθεση για τις συνθήκες του ατυχήματος και η οποία θα μεταβιβασθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ