ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Νοσοκομείο Ναυπλίου (βίντεο)

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Νοσοκομείο Ναυπλίου (βίντεο)
Σε μια άκρως συμβολική εκδήλωση φωταγωγήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου στο  Νοσοκομείο Ναυπλίου το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Ναυπλιέων.
Ο Συμβολισμός διττός, αφενός ως ένδειξη σεβασμού προς όλους όσοι μάχονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή και με ιδιαίτερο σθένος το τελευταίο δύσκολο διάστημα που διανύουμε διακινδυνεύοντας τη ζωή τους, αφετέρου θέλοντας να ενισχύσουμε την προσπάθεια των πολιτών να παραμείνουν υπεύθυνοι βοηθώντας ταυτόχρονα τους ίδιους, τις οικογένειες τους αλλά και αυτήν την μεγάλη οικογένεια του ιατρικού κλάδου που πλέον είναι και δική μας οικογένεια.
Στην λιτή εκδήλωση μίλησαν ο Διοικητής της Νοσοκομειακής Μονάδας Ναυπλίου κ. Θοδωρής Βασιλόπουλο και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.
Επίσης παρευρέθηκαν η πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. και δημοτική σύμβουλος κα Μαρία Ράλλη, οι Αντιδήμαρχοι, Νάντια Σμυρναίου Αναστασίου, Χρήστος Ζέρβας, Παναγιώτης Λέντζος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ναυπλίου Γιώργος Καχριμάνης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τάσος Ζαφείρης, ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου " Ο Παλαμήδης" Θεοδόσης Σπαντιδέας,  ο Πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΑΝ Γιάννης Μπούνος, εκπρόσωποι του Ιατρικού, Νοσηλευτικού προσωπικού και εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Ναυπλίου, και μέλη του ΔΟΠΠΑΤ.
Την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου συνόδευσε μικρό τμήμα της φιλαρμονικής Ναυπλίου με μαέστρο τον Θεοδόση Αντωνιάδη, ενώ στο τέλος η Διοίκηση του νοσοκομείου έδωσε από ένα μικρό δώρο στους παρευρισκόμενους.
"Στην σύντομη ομιλία του ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος μεταξύ άλλων ανέφερε:Σήμερα ανάψαμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας και θέλουμε να φωτίσει την ψυχή μας, γιατί ιδιαίτερα τις μέρες που έρχονται πρέπει να είμαστε άνθρωποι για τους ανθρώπους, για όλους αυτούς που δίπλα μας έχουν ανάγκη και δεν πρέπει σε καμία στιγμή να τους ξεχάσουμε. Το δέντρο θέλουμε να φωτίσει την καρδιά μας για να αντέξει την δοκιμασία που περνάμε, να μπορέσει να υπομείνει καρτερικά να μην αγκαλιάσουμε τους αγαπημένους μας, τους φίλους μας, αυτούς που θα θέλαμε αλλά να κρατήσουμε την απόσταση ασφαλείας που ο καιρός επιβάλει και η πανδημία έχει βάλει ως πρωτόκολλα και κανόνες. 

Θέλουμε να φωτίσει το μυαλό μας για να κρίνουμε σωστά, να επιλέξουμε την ασφάλεια πρώτα και μετά οποιαδήποτε άλλη απόλαυση φαίνεται ότι χάνεται αυτή την χρονιά. Θέλουμε πάνω απ' όλα να "φωτίσει" τον χώρο που ανάψαμε το δέντρο μας, γι' αυτό και η επιλογή του. Η υγεία πρέπει να είναι η προτεραιότητα, οι άνθρωποι που την υπηρετούν μπαίνουν πλέον στο επίκεντρο εδώ και πάρα πολύ καιρό, πάντα τους άξιζε η εκτίμηση μας και ο απεριόριστος σεβασμός μας. Είμαστε υπερήφανοι γι' αυτούς που με τον καθημερινό προσωπικό τους αγώνα, καλύπτουν όλα τα υπόλοιπα ελλείματα. Είτε αυτά λέγονται κτιριακές υποδομές, είτε λιγότερο προσωπικό, χωρίς ούτε μία στιγμή να 

διαμαρτυρηθούν. Είμαστε υπερήφανοι για τους ανθρώπους που βρίσκονται στο νοσοκομείο μας, το οποίο δεν θα εγκαταλείψουμε ούτε μια στιγμή. Είμαστε υπερήφανοι που οι γιατροί μας αυτή την στιγμή υπηρετούν σε περιοχές που έχουν πολύ μεγαλύτερη ανάγκη επιδημιολογικά από ότι εδώ. Είμαστε υπερήφανοι γιατί η πρώην Δήμαρχος Μηδέας κα Κανέλλα Τζιάρου, είναι αυτή την στιγμή στην Δράμα και υπηρετεί την υγεία, για να δείξει ότι ο άνθρωπος παραμένει πάντα άνθρωπος.
Για εμάς τους αυτοδιοικητικούς είναι μία παραπάνω τιμή.
Εύχομαι Καλές Γιορτές σε όλους!"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ