ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

«Εξοικονομώ-Αυτονομώ»: Μεγάλη αδικία για το Ναύπλιο που έμεινε εκτός λόγω διακοπής ρεύματος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:16:00 μ.μ. | | |
«Εξοικονομώ-Αυτονομώ»  Μεγάλη αδικία για το Ναύπλιο που έμεινε εκτός λόγο διακοπής ρευματος
Δύο ακόμα Περιφέρειες της χώρας μπήκαν σήμερα στον... χορό του νέου «Εξοικονομώ-Αυτονομώ». Πρόκειται για τις Περιφέρειες Στερεάς Ελλάδος και Πελοποννήσου. Μεγάλη όμως ηταν η αδικία καθώς το μεγαλύτερο μέρος του Ναυπλίου έμεινε εκτός της διαδικασίας

Λόγω της μεγάλης διακοπής ρεύματος που υπήρξε από το πρωί της Τετάρτης, δεν κατέστη δυνατό για πάρα πολλούς χρήστες της πλατφόρμας να ολοκληρώσουν την αίτηση τους με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός της διαδικασίας. Από το πρωί δεκάδες ήταν τηλεφωνήματα που δέχθηκε η ηλεκτρονική μας εφημερίδα για την πραγματικά μεγάλη αδικία που υπέστησαν κάτοικοι του Ναυπλίου με υπαιτιότητα της ΔΕΗ.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα άνοιξε στις 10 το πρωί και οι διαθέσιμοι πόροι εξαντλήθηκαν άμεσα, όπως συνέβη και στις Περιφέρειες που προηγήθηκαν, της Αττικής, της Ηπείρου και των Ιονίων Νήσων.

Ο προϋπολογισμός για τη Στερεά Ελλάδα είναι 31.580.000 ευρώ ενώ για την Πελοπόννησο είναι 48.000.000 ευρώ.

Περίπου στις 10.44 έφτασαν και οι πρώτες πληροφορίες για την εξάντληση των κονδυλίων στη Στερεά Ελλάδα, ενώ λίγο πριν τις 11 εξαντλήθηκαν οι πόροι και για την Πελοπόννησο.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΥΠΕΝ, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η πλατφόρμα έκλεισε στις 10:40 π.μ. Υποβλήθηκαν 4.209 αιτήσεις, από τις οποίες εγκρίθηκαν οι 1.382, δεσμεύοντας 29,4 εκατ. ευρώ. Η μέση επιχορήγηση διαμορφώνεται γύρω στα 21.250 ευρώ.

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, η πλατφόρμα έκλεισε στις 10:48 π.μ.. Υποβλήθηκαν 4.729 αιτήσεις, εκ των οποίων εγκρίθηκαν οι 2.002, δεσμεύοντας τα 44,8 εκατ. ευρώ του προϋπολογισμού. Η μέση επιχορήγηση διαμορφώνεται στα 22.400 ευρώ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ