ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

ΔΕΥΑ Ναυπλίου: Έργο πνοής η υδροδότηση του Αραχναίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:27:00 μ.μ. | | | |
ΔΕΥΑ Ναυπλίου: Έργο πνοής η υδροδότηση του Αραχναίου
Ολοκληρώθηκε και τέθηκε σε λειτουργία το έργο πνοής, που είναι η επαρκής υδροδότηση με πόσιμο νερό, από την πηγή της Λέρνης του οικισμού του Αραχναίου.


Η υλοποίηση του έργου, υπήρξε μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητες της σημερινής Δημοτικής Αρχής και ιδιαιτέρως του Δημάρχου Ναυπλίου, κου Κωστούρου Δημήτριου.

Με την ολοκλήρωση του εν προκειμένω έργου, επιλύεται οριστικά το πρόβλημα της λειψυδρίας που «ταλαιπώρησε» επί σειρά ετών το Αραχναίο.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. βέβαια, τα τελευταία πέντε (5) έτη, προσπάθησε να εξαντλήσει όλα τα μέσα για την υδροδότηση του οικισμού, καταφεύγοντας στη λύση του προβλήματος μέσω της διαδικασίας μεταφοράς νερού με βυτία.

Το έργο «ΥΔΡΕΥΣΗ Δ.Ε.Υ.Α. ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑΣ - ΑΜΑΡΙΑΝΟΥ», Προϋπολογισμού: 843.200 ευρώ, χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών (Πρόγραμμα: ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ).

Το φυσικό αντικείμενο του έργου συμπεριελάμβανε την κατασκευή 6 χλμ εξωτερικού υδραγωγείου, καθώς και την εγκατάσταση ενός υπερσύγχρονου αντλητικού συγκροτήματος, με αυτοματισμούς τελευταίας τεχνολογίας.

Μετά την ολοκλήρωση του έργου αυτού, θα συνεχίσουν οι εργασίες για την ολοκλήρωση του έργου υδροδότησης με πόσιμο νερό, από τις πηγές των Μύλων, των οικισμών Μάνεση – Δενδρού - Πουλακίδας.

Έτσι, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους 2021, η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. θα έχει ολοκληρώσει τον στόχο της, που είναι η υδροδότηση με πόσιμο νερό, ολόκληρου του τέως Δήμου Μηδέας, ένας στόχος που έχει τεθεί ως άμεση προτεραιότητα από το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. και προσωπικά του ιδίου του προέδρου του Δ.Σ. κου Καχριμάνη Γεωργίου.

Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν. 
Ο Διευθυντής
Μαστορίκος Χρήστος


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ