ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Τεστ κορωνοϊού σε κατοίκους στην Αγία Τριάδα (Μέρμπακα)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:17:00 μ.μ. | | | |
Τεστ κορωνοϊού σε κατοίκους στην Αγία Τριάδα (Μέρμπακα)Προληπτικούς ελέγχους για covid-19 θα διενεργηθούν την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στην Αγία Τριάδα Μιδέας του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ 

ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ-ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΜΙΔΕΑΣ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος και η τοπική κοινότητα Αγίας Τριάδος-Μιδέας του Δήμου Ναυπλιέων σας καλούν την Τρίτη 29/12/2020 και ώρα 15:00 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος για προληπτικό έλεγχο για τον covid-19 από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΑΜΚΑ.  

Επίσης ανακοίνωση εξέδωσε και ο Δήμος Ναυπλιέων για το ίδιο θέμα:

Από την πρώτη στιγμή του επιβεβαιωμένου κρούσματος στην τοπική κοινότητα Ανυφίου, υπάρχει συνεχής επικοινωνία με την ΚΟΜΥ Αργολίδας και τη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου για τον προγραμματισμό των ενεργειών που πρέπει να γίνουν.

Σήμερα Δευτέρα πραγματοποιήθηκαν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στην τοπική κοινότητα Ανυφίου και θα επαναληφθούν αύριο Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στον χώρο του κοινοτικού γραφείου στις 9.30 π.μ.

Επίσης αύριο  στις 3.00 μ.μ. θα γίνουν δειγματοληπτικοί έλεγχοι και στην Αγία Τριάδα (Μέρμπακα) από την ΚΟΜΥ Αργολίδας.

Έχουν γίνει ιχνηλατήσεις για τις στενές επαφές του επιβεβαιωμένου κρούσματος από τους αρμοδίους και θα υπάρχει συνεχής και υπεύθυνη  ενημέρωση.

Γίνεται έκκληση στους κατοίκους να λαμβάνουν τα μέτρα προστασίας και να εφαρμόζουν τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τους ειδικούς.

Η χρήση μάσκας , οι αποστάσεις και η υγιεινή των χεριών είναι απαραίτητο να τηρούνται σχολαστικά.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ