ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Σ.Ε.Π.Ε. Αργολίδας: Άμεσα λύση στους χιλιάδες εκπαιδευτικούς που απορρίφθηκαν λόγω παραβόλου από τους πίνακες κατάταξης

Σ.Ε.Π.Ε. Αργολίδας: Άμεσα λύση στους χιλιάδες εκπαιδευτικούς που απορρίφθηκαν λόγω παραβόλου από τους πίνακες κατάταξης
Έχουν περάσει μήνες από τον αποκλεισμό τους από τους πίνακες αναπληρωτών για ένα παράβολο 3ευρώ και η Κυβέρνηση Ν.Δ. επιλέγει συστηματικά να μην επιλύει αυτή την αδικία. 

Η ανεργία έχει δυσχεράνει τη ζωή τους, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να βιοποριστούν αυτοί και οι οικογένειές τους. Τόσα χρόνια αναπληρώνουν τους εαυτούς τους σε όλη την Επικράτεια, δίνουν τα μέγιστα στη Δημόσια Εκπαίδευση και τώρα τους εμπαίζουν, πετώντας την ευθύνη για την κατάσταση τους από το Υπουργείο Παιδείας στο Υπουργείο Εσωτερικών και τον ΑΣΕΠ και τούμπαλιν. 

Το αποτέλεσμα είναι πάνω από 10.000 εκπαιδευτικοί να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον αέρα. Πλέον είναι ξεκάθαρο πως είναι θέμα πολιτικής βούλησης η επίλυση του προβλήματός τους. Η κυβέρνηση μπόρεσε σε μία νύχτα να θεσπίσει τους τριμηνίτες και άλλες μορφές ελαστικής εργασίας στην εκπαίδευση, αλλά δεν μπόρεσε να βρει μία λύση στο πρόβλημα, για το οποίο η ίδια ευθύνεται.

Καλούμε την κυβέρνηση, έστω και τώρα, να δώσει λύση στο ζήτημα των 12.000 και πλέον συναδέλφων που απορρίφθηκαν από τους πίνακες κατάταξης των εκπαιδευτικών λόγω παραβόλου! Πλέον τίθεται σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης!!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ