ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Με πτώση της θερμοκρασίας αλλά με βελτιωμένο καιρό η μέρα της Πρωτοχρονιάς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:39:00 μ.μ. | |
Με πτώση της θερμοκρασίας αλλά με βελτιωμένο καιρό η μέρα της Πρωτοχρονιάς
Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός στη χώρα τη μέρα της Πρωτοχρονιάς, με παράλληλη πτώση της θερμοκρασίας, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Πιο αναλυτικά, αύριο Πρωτοχρονιά, σε ολόκληρη, σχεδόν, τη χώρα θα επικρατήσει βελτιωμένος καιρός και μόνο στο Ανατολικό Αιγαίο ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα. Τις πρωινές και νυκτερινές ώρες η ορατότητα θα είναι σε πολλές περιοχές περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικά πυκνές ομίχλες. Παγετός θα εκδηλωθεί νωρίς το πρωί, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 10 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 14, στην Ήπειρο από 0 έως 14 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -2 έως 15, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 16 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 17 και στα νησιά του Αιγαίου από 7 έως 17 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θερμοκρασίες θα φτάσουν τοπικά στους 19-20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 5-6.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστούν ομίχλες, κυρίως στα ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις και ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 5-6 βαθμούς χαμηλότερες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ