Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020

Απολυμάνσεις κοινοχρήστων χώρων Δήμου Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:33:00 μ.μ. | |
Απολυμάνσεις κοινοχρήστων χώρων Δήμου Ερμιονίδας
Ο Δήμος Ερμιονίδας, όπως άλλωστε έχει προαναγγείλει, λαμβάνει όλα τα μέτρα πρόληψης για την αντιμετώπιση και μη εξάπλωση του κορωνοϊού COVID-19. Η υγεία των πολιτών αποτελεί βασικό μας μέλημα και την περίοδο αυτή θα αξιοποιήσουμε κάθε δυνατό μέσο για να προστατεύσουμε τους δημότες μας. Η υπεύθυνη στάση όλων μας, θα καθορίσει την έκβαση αυτής της περιπέτειας.
Μέχρι στιγμής, με ευθύνη της Υπηρεσίας μας, έχουν γίνει απολυμάνσεις στο Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας, στα Λιμενικά Τμήματα Πορτοχελίου και Ερμιόνης, στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ερμιονίδας και στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου. Παράλληλα απολυμάνθηκαν όλα τα Δημοτικά και Κοινοτικά καταστήματα, οι αποθήκες και οι χώροι της Υπηρεσίας Καθαριότητας.
Όπως είχε ανακοινωθεί, χθες έγινε η απολύμανση όλων των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου μας (όπως πλατείες λιμάνια κλπ.) στις Κοινότητες Κρανιδίου, Πορτοχελίου, Ερμιόνης, Κοιλάδας, Διδύμων, Θερμησίας, Ηλιοκάστρου, Φούρνων, και στους οικισμούς Ράδου και Λουκαϊτίου, από ειδικό όχημα της αναδόχου εταιρείας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ