ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Χριστούγεννα με συννεφιές - Γρίφος ο καιρός της Πρωτοχρονιάς (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:23:00 π.μ. | | | |
Χριστούγεννα με συννεφιές - Γρίφος ο καιρός της Πρωτοχρονιάς (βίντεο)
Με πολλές συννεφιές και λίγες τοπικές ασθενείς -κατά κύριο λόγο- βροχές, χωρίς κάτι το ανησυχητικό αναμένεται να κυλήσει ο καιρός μέχρι και ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Ο Σάκης Αρναούτογλου, από τα τέλη Νοεμβρίου έχει «δει» στη μηνιαία ανάλυση του Δεκέμβρη την τάση για κρύο στο τρίτο δεκαήμερο.

Κι αυτό γιατί από τη βόρεια Ευρώπη αναμένεται από τα Χριστούγεννα και μετά η κάθοδος πολύ ψυχρών αερίων μαζών προς τα Βαλκάνια.

Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ κάνει λόγο για έναν «γρίφο», ως προς το αν θα μπουν από τις 26 Δεκεμβρίου και στη χώρα μας και αν αυτό συμβεί, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να προκληθούν χιονοπτώσεις ακόμη και σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας με χαμηλότερα υψόμετρα.

Δείτε το βίντεο με όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου:


Ο καιρός το Σάββατο 19-12-2020

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, όπου θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και Θα σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί, στο Αιγαίο έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια. Νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ