Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020

Θετικός στον Κορωνοϊό υπάλληλος του Δήμου Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:28:00 μ.μ. | | | |

Θετικός στον Κορωνοϊό υπάλληλος του Δήμου Ναυπλιέων
Ο Δήμος Ναυπλιέων ενημερώνει τους δημότες του, ότι βρέθηκε θετικός στον Κορωνοϊό υπάλληλος του Δήμου και συγκεκριμένα εργαζόμενος στον ΔΟΚΟΙΠΑΝ.

Ο ιός μετεφέρθη στον υπάλληλο από την μητέρα του η οποία και αυτή είχε διαγνωστεί θετική στον Κορωνοϊό.

Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο οποίος και έδωσε εντολή να γίνουν όλες οι ενέργειες που απαιτούνται σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και σε συνεργασία με τους υγειονομικούς φορείς (Νοσηλευτική μονάδα Ναυπλίου , Κ.Ο.Μ.Υ.).

Τα γραφεία του Οργανισμού έκλεισαν , πραγματοποιούνται άμεσα τεστ σε όλους τους υπαλλήλους του και απολύμανση σε όλους τους χώρους.

Ο Δημοτικός Υπάλληλος βρίσκεται στο σπίτι του με ήπια συμπτώματα.

Όπως από τις πρώτες ημέρες ο Δήμος Ναυπλιέων αντιμετώπισε με την δέουσα προσοχή, σοβαρότητα και υπευθυνότητα την κατάσταση , έτσι και τώρα έχουν ενεργοποιηθεί όλα τα πρωτόκολλα που ορίζονται σε αυτές τις καταστάσεις.

Ο Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν. - Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ναυπλιέων θα παραμείνει κλειστός μέχρι και την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου.

Κανονικά θα γίνεται η καθημερινή διανομή του συσσιτίου από το Δήμο.

"Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον υπάλληλο του Δήμου μας και ας μείνουμε όλοι ασφαλείς, δυνατοί και ενωμένοι." δήλωσε ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρος
 

 


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ